Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben dinsdag 11 april 2017 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Het is de 25e keer dat de lunch plaatsvindt.

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekend complet van modehuis Natan. De japon en knielange mantel zagen we eerder tijdens het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland, november 2016. 


Foto: RVD/Jeroen vd Meyde

Links: Máxima in Nieuw-Zeeland. Rechts: Máxima tijdens de Uitblinkerslunch. 

Koning Willem-Alexander droeg tijdens de lunch een grijs pak, zijn bekende zwarte gespschoenen en een lichtblauwe das van Salvatore Ferragamo. 

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo stropdas site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marga

Marga

donderdag 13 apr 2017 - 00:09

Lekker fleurige outfit, met Pasen in zicht leuke kleur, ik ben alleen niet weg van de schoenen. Als ik verder naar dit jurkje kijk, denk ik toch zeker dat de donkere jurk met de gele band aan de voorzijde van afgelopen vrijdagavond ook van Natan is. Werd al gesuggereerd door The world of Royals en kan me daar met het ontwerp van dit jurkje helemaal in vinden. Ben benieuwd of je hierover nog iets gevonden hebt, Josine.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 apr 2017 - 10:29

Ja, die was van Natan.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 13 apr 2017 - 14:07

Oké. Superleuke jurk. Dank voor je antwoord

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 12 apr 2017 - 21:52

Wat leuk dat ze deze vrolijke outfit weer herdraagt, maar voor een lunch zou ik dit niet gekozen hebben. De gele schoenen staan er goed bij, maar ik vind het plaatje van het bezoek in Nieuw Zeeland meer af.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 13 apr 2017 - 07:05

hahahaha!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 12 apr 2017 - 11:51

Klopt het trouwens dat ik Merel al een tijdje mis? Merel waar ben je....

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 12 apr 2017 - 11:51

Kijk, een zonnige outfit voor de uitblinkerslunch. Ik vind het een geslaagde look, ook wel pittig gecombineerd met de gele schoenen. Zonder het roze dopje zouden roze schoenen te zacht zijn bij het harde geel.
Wel eens dat de voering van de jas niet netjes is vastgezet, dat kan beter.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 12 apr 2017 - 10:52

Haha, die commentaren.
Als koningin moet ze opvallen. Maar je moet wel van geel houden en dat doe ik niet.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 12 apr 2017 - 10:42

Ze "KNALT" er in ieder geval goed uit.
Daar laat ik het maar bij........

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 12 apr 2017 - 09:50

Wat een overtrokken reacties hier op de site! Echt knap hoor om op basis van 1 foto zo los te gaan! Je zou obv sommige commentaren bijna gaan denken dat Maxima in een hobbezak met kaplaarzen aan en vet/nat ongekamd haar veschijnt. Doe eens een beetje realistisch, zo erg is het nu ook weer niet!

afbeelding van zara

zara

donderdag 13 apr 2017 - 07:57

Helemaal mee eens, Mijtje. Bij 'ongekamd haar' stel ik me ook een warrige, uitstaande 'luizenbos' met knopen voor. Als ik dan naar de foto kijk, zie ik een vrouw met weliswaar dun, maar gewoon leuk en goed in een bepaalde stijl geknipt en gewassen haar, dat bij haar past en dat van haarzelf is. Ik zou héél erg bedroefd worden als zij het voortaan alleen maar zou opsteken, of zou opvullen met hulphaar, of zich een permanent Beatrix-kapsel zou laten aanmeten om er 'koninklijk' uit te zien....:-(

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 13 apr 2017 - 08:15

Helemaal eens Zara.

afbeelding van zara

zara

donderdag 13 apr 2017 - 07:59

Wat een leuke groepsfoto! Het lijkt wel of enkele dames op de eerste rij hebben afgesproken om allemaal dezelfde soort sandalen aan te trekken! Ik vind de outfit met gele jas en schoenen iets gezelligs, en tegelijk luchtigs en elegants hebben; een prima keuze voor deze gelegenheid!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 12 apr 2017 - 17:11

Josine, vind jij de rest van de dames er onverzorgd of slecht gekleed uitzien?

Nu kijk ik op een tablet, dus kan het misschien niet echt goed beoordelen, maar vind dat iedereen er best netjes uitziet. Er is slechts 1 dame waarvan ik denk, wel erg gewoontjes voor de gelegenheid.

En natuurlijk heeft Maxima zich mooi gekleed, maar door het kapsel ziet het er onverzorgd uit.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 12 apr 2017 - 11:49

De outfit vind ik zoals ik al gezegd heb leuk! De schoenen echt Maxima. Dus waarom zijn deze fout? Ik vind er niks mis mee.
Het kapsel, ok, maar daar ga ik niks over zeggen. Ik zie ook liever een goed gekapte koningin. Verder zal het best een gezellig samenzijn geweest zijn. Deze mensen komen voor een spontaan koningspaar en dat zal zeker het geval geweest zijn!

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 12 apr 2017 - 10:57

Zijn die ook Koninging der Nederlanden?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 12 apr 2017 - 11:03

Nee, maar wel te gast bij de koningin.

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 12 apr 2017 - 21:51

Sorry Josine, maar zolang niemand die bij onze koning te gast is het uitgavepatroon van onze koningin kan evenaren vind ik dit een oneerlijk vergelijking.
Ik kan niet zeggen dat de dames er onverzorgd uit zien. Ze hebben duidelijk hun best gedaan, zelfs al is het niet allemaal mijn smaak.
En naar mijn mening zit hun haar iig beter dan dat van de koningin.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 12 apr 2017 - 19:16

En ze hebben in ieder geval hun haar gekamd!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 12 apr 2017 - 20:03

Schei toch uit Elise, alsof Máxima haar haar niet heeft gekamd.... Nee, het zit inderdaad niet mooi gestyled met hulphaar, maar het is echt een belediging om te suggereren dat ze met ongekamde haren verschijnt.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 12 apr 2017 - 23:07

Dit is toch geen jas? Meer een vest over een mouwloos jurkje. Mijtje, ik sluit me aan bij jou.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 12 apr 2017 - 17:34

Nou een ding is zeker Josine, de andere dames hebben in ieder geval niet hun jas aan binnen. ;-)) en zo slecht zien die dames er niet uit hoor, het zijn maar simpele onderdanen. ;-)) Maar het is toch niet belangrijk hoe de andere dames tijdens Maxima's bezoeken er uit zien?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 12 apr 2017 - 20:01

Het is geen 'jas' als zijnde een wollen mantel voor buiten, maar meer als onderdeel van de outfit. Bij Letizia vroeg van de week niemand zich af waarom ze haar 'jas' steeds aanhield. Bij haar vinden het we het zo prachtig....

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 13 apr 2017 - 10:24

Mijtje ik begrijp wat je bedoelt als je zegt dat het geen 'echte jas' is. Maar het is te 'jasserig' voor een lunch binnen. Maar goed, dat vind ik op zich niet het ergste.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 apr 2017 - 10:40

Ik vind Máxima's mantel zeker geen overjas voor buiten. En Máxima heeft inderdaad geen financiele excuses om onverzorgd voor de dag te komen, maar ik vind haar ook niet onverzorgd op deze foto. Het kapsel is geen volle bos mooie krullen en het is de vraag of je het dan los moet dragen, maar ik kan me niet voorstellen dat ze het niet gekamd heeft. En die schoenen zijn wat mij betreft meer dan fout, maar anderen vinden het juist weer leuk. Smaken verschillen en daar valt niet over te twisten. Maar... als ik denk aan een koninklijke lunch dan zou ik als koningin én gast langs de kapper gaan en mijn mooiste kleding tevoorschijn halen. En als man zeker een stropdas dragen. Maar ach, wie ben ik?

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 12 apr 2017 - 21:51

Wellicht omdat de kwaliteit van de "jassen" van Letizia beduidend beter is?
Zij draagt mooie merken die haar prachtig passen en soms bijna saai zijn omdat ze zo keurig staan.
Net als bij Kate trouwens... die draagt ook vaak mantels binnen zonder dat het storend is.
Deze jas toont niet geweldig afgewerkt en dat zijn we gewend van Natan, maar dat maakt het nog niet mooi.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 12 apr 2017 - 09:17

Ik sluit me aan bij de bovenstaande commentaren... Vreselijk lelijke en plompe sandalen. Slordig haar. Raar om binnen in je "eigen paleis" zo'n jas te dragen. Weinig respect naar je gasten toe.

Echt, die schoenen moet ze heel snel weggooien!

afbeelding van Claire

Claire

woensdag 12 apr 2017 - 08:43

Niet mooi! Niet verzorgd! Jammer! De buitenlandse commentaren zijn niet mals. Foto' s van Laurentien in een rode broek en ballerina's waar je pijn van aan je ogen krijgt. Sta een uurtje eerder op en laat je stylen en kappen, dat deed prinses Beatrix toch ook. Dat hoort bij de job.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 12 apr 2017 - 08:40

Ja... dit kun je toch niet maken als je mensen ergens op trakteert. De kleding vind ik zonnig maar het haar ziet er zeer onverzorgd uit. Dan houdt het op.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 11 apr 2017 - 23:38

Wat ziet ze er uit zeg, ze heeft weer snel iets aangeschoten lijkt het wel. Haar haren zijn echt heel erg onverzorgd dit keer. Ik vind de schoenen wel leuk maar ze staan totaal niet bij deze kleding en waarom trek je binnen een jas aan.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 11 apr 2017 - 23:31

Hier word ik wel een beetje treurig van.
Smaken verschillen en ik deel vaak haar smaak niet ( de schoenen vind ik ronduit lelijk), maar dat je met zulk onverzorgd haar je gasten ontvangt, begrijp ik niet.

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 11 apr 2017 - 22:15

Ik denk dat als ze alleen het jurkje draagt dat de gele schoenen de beste keus zijn en als ze de jas ook aanheeft mag ze de roze schoenen kiezen.
Waarom draagt ze die jas eigenlijk binnen?
Ik hoop dat ze het jurkje nog een keer een kans geeft zonder de gele jas maar met de gele accessoires!

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 11 apr 2017 - 21:50

De schoenen vind ik juist wel een leuke aanvulling: minder tuttig dan de nude pumps en helemaal
Maxima. Mooie voorjaarsoutfit zo vlak voor Pasen. Maar haar haren... ik zeg daar meestal niets over, deze keer kan ik het niet laten... die zitten echt armoedig.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 11 apr 2017 - 21:33

Nee, vandaag kan haar outfit me niet bekoren. Helaas.
Over het haar heb ik vrijwel nooit opmerkingen maar nu kan ik het niet laten. Alsof ze zo onder de douche vandaan komt en geen tijd had om te föhnen. Sorry Màxima, vandaag is het te erg.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 11 apr 2017 - 21:20

Erg leuke outfit. Schoenen zijn wel echt iets voor Maxima. Maar mijn voorkeur gaat er niet naar uit. Maar echt "fout" vind ik ze ook niet!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 11 apr 2017 - 19:42

Och, zo is er altijd wel wat te "zeuren". Ik vind het een fleurige outfit. Mijn voorkeur gaat uit naar de nude kleurige schoenen. De gele schoenen vind ik too much, omdat er al voldoende geel in de outfit zit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 11 apr 2017 - 19:19

Tja... Die gele schoenen vind ik niets...
De outfit kwam op NZ beter tot zn recht....
Hoewel staan met zitten geen goede vergelijk is...

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 11 apr 2017 - 19:09

Een mooie outfit om nog eens te dragen! Maar wel met verzorgde haren en andere schoenen...

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 11 apr 2017 - 18:20

De kleding is leuk, maar dat haar en die schoenen, wat vreselijk!

afbeelding van bonnarca

bonnarca

dinsdag 11 apr 2017 - 18:02

Door dit model schoenen vind ik haar benen zwaarder lijken dan ze zijn. Het model van roze schoenen vond ik er veel eleganter bij staan. Bovendien is het nu echt heel erg geel en was het mooier om ook te werken met een kleur die terugkomt in de jurk.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 11 apr 2017 - 17:47

Mwahh... Vrolijke voorjaarskleuren. Dat zeker. Maar verder is het niet mijn smaak. De schoenen al helemaal niet. Ik vind ze lelijk. En het geheel toont ook niet vanwege het beroerde kapsel. Misschien kan de modeontwerper, die kennelijk bij de lunch aanwezig was, eens iets voor haar ontwerpen? En was er ook een kapper bij het gezelschap? Misschien kan die eens een tip geven?

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 12 apr 2017 - 19:11

Hahaha. Hoewel.... onder het kopje wardrobe-one staat best een mooi blauw pak. En een mooie lange rok. Dus met een beetje gericht zoeken?

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 11 apr 2017 - 19:30

Er zitten diverse modellen bij, die ik Maxima wel zou zien dragen, met af en toe een kleine aanpassing.
Heel erg leuk en origineel. Daarbij lijkt het allemaal goed in elkaar gezet.
Een echte belofte.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 11 apr 2017 - 19:16

Ik vind er ook best ontwerpen bij zitten die met wat koninklijke aanpassingen heel goed kunnen!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 11 apr 2017 - 19:13

Hihi, niet echt een Maxima stijl ontwerpt hij!

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 11 apr 2017 - 19:04

Dank je wel voor de link Linda!

Ik vind zijn looks ook best gaaf en ik denk dat er met een paar aanpassingen van verscheidene van zijn ontwerpen (vooral uit wardrobe four) best een mooie outfit voor Maxima te maken is!
Ik hoop dat hij een kans krijgt!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 11 apr 2017 - 17:46

Die schoenen vind ik er wel goed bij passen, beter als dat zalmroze. Maar waarom ze binnen een mantel draagt....

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?