Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 nov 43 reacties

Kleine moeite, groot verschil: Máxima draagt riem achterstevoren

Koningin Máxima draagt vandaag in Griekenland haar roze capejurk van Claes Iversen. Twee verschillen: geen schotelhoed maar een lauwerkrans én de riem is omgedraaid. Zeg het maar: welke styling vind jij mooier?

Fotos: PPE/Bruno

Ik heb gekozen voor Dat, met de Griekse lauwerkrans dus. De keuze voor zachtroze voor een bezoek aan weeskinderen vind ik sensitief, de keuze voor de lauwerkrans ook. Een breedgerande hoed imponeert meer. Maar goed, dat gaat meer over fitted for the occassion. Qua look vind ik Dat ook mooier, door het ontbreken van de gesp is het meer een geheel.

Ik ga voor..

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
43 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Voor dit gekozen. Vind de hoed zo speciaal en verkies het opgestoken haar.
maar … de bloemen passen beter bij het bezoek .

Ze is niet aangekomen de jurk is ook korter en lijkt strakker te zijn aan de onderkant. Het décolletage van de jurk zit ook mooier. Er is natuurlijk een extra riem. Ingekomen, ga maar eens met een gesp in je rug in een stoel zitten 🤣

Op de website van Royals by Robin staan heel veel foto’s, daar is een en ander beter te zien.

Nou, ik kan u verzekeren, daar merk je met zo’n platte gesp níets van

De jurk is in de hals lijn aangepast met een extra stiksel. Zou ze nou echt de riem hebben omgedraaid of zou er (hoeveel kost het) gewoon een extra riem bij hebben gezeten? It’s the queen come on…

Ik ga voor dit.
Ik vind de riem veel mooier. Ook de hoed, het haar en de handschoenen.
Ik ben geen fan van losse haren en een haarband.

Godinnelijk ipv Koninklijk. Prachtig. Zoveel mooier de riem zo (ik schat in dat het een nieuwe band is want dat zit natuurlijkheden naar zo’n gesp op je rug enzo wellicht de cape ook beschadigen?
De haarband die ze droeg bij staatsbezoek aan Engeland had ik mooier erbij gevonden maar soit. Verder heel mooi

Ik kan geen keuze maken, beide keren prachtig! In Engeland wat klassieker en nu wat zachter / lieflijker.

Prachtige jurk, een van haar mooiere😍. Vind ze allebei mooi. En gezien het programma voor vandaag zeker een goede keuze, net iets zachter. Mooi gestyled.

DIT oogt pittig….DAT oogt rustig en lieflijk.
Gezien het dagprogramma kies ik dus voor DAT.

Ik vind deze jurk bij één van de mooiste horen die ze heeft, echt prachtig. Ik vind het het mooiste met de hoed

Josine, heb je de mogelijkheid tot bewerken uitgeschakeld? Daarstraks wilde ik een zin aanpassen omdat die niet lekker liep, was na een paar minuten en dat ging niet, ik vroeg me toen af of ik te lang gewacht had.
Nu probeer ik het direkt nadat ik het bericht geplaatst had en nu gaat het nog steeds niet. Ik krijg wel dat wieltje te zien naast “reageer” maar die doet niks als ik daar op klik.

Wist je dat niet Josine? Ik heb het al vaker gedaan en dan komt er bij te staan “bewerkt”, heb het bij andere reacties ook af en toe gezien dat er “bewerkt” bij stond.
Thanks voor de link maar cache legen gaat op een iPad anders dan daar aangegeven staat. Heb het nu gedaan en kijk nu even of dat verschil maakt

Nou helaas, doet het weer niet. Maar heb je het nu gezien wat ik bedoel? Als je onderaan je eigen berichtje náást reageer klikt zie je een soort van tandwieltje, eerst kreeg ik dan te zien daarbij dat je dan je bericht kon bewerken, nu komt er niks.
Of kijk ik nou verkeerd en zit het net op een andere plek? 🤔
Kan je het aan de andere bezoekers vragen, vooral degene die het eerder ook al gedaan hebben om te bewerken of ze dat nu nog zien?

Ik vind deze Claes Iversen Cape dress super. In St George’s chapel vond ik het beter afgestyled. Ben nooit zo weg van losvallend haar bij de Koningin tijdens staatsbezoeken en al helemaal omdat je weet dat het fake hair is. Los opgestoken staat de Koningin met dit soort gelegenheden het best. Bij een werkbezoek in Nederland zeg ik… prachtig dat losvallende haar.

Ik ga voor Dit.
Bij de mooie reverskraag vind ik juist de ceintuur met gesp zo goed passen.
En misschien ook wel omdat ik niet van bloemen banden in het haar houd .

Ik ga voor dit. De gesp vind ik prachtig staan en daar in Engeland vond ik t geheel met hoed, handschoenen en clutch zo mooi en passend

Ik heb gekozen voor dat ! Het geheel oogt rustiger.

Ik ga voor Dat. Het is een iets zachter geheel dan Dit. Komt denk door de riem en Maxima’s haar die iets gekruld zijn.
By DIT vind ik het by bovenlijfie iets ook rommelig en geplooid zitten.

Overigens heb ik voor dat gestemd ook al is ze misschien een kilootje zwaarder😉

Zou dat lekker zitten zo’n gesp op je rug als je in een stoel of de auto zit

Dat, ivm de iets minder zakelijke uitstraling als de riem omgedraaid zit.

Ik ga voor dit omdat daar de jurk beter zit. In Engeland was Máxima dunner nu zit het jurk te strak. Blijft wel een mooi jurkje hoe je het ook draagt

Dit is zo’n situatie waarin ik eigenlijk geen keuze kan maken. Alle twee super mooie looks.
aVanwege het kapsel kies ik voor Dit!

voor de gelegenheid is “dat”passender vind ik. de riem had ook wel andersom gemogen maar t veranderd nu t totaalplaatje.

Ik heb voor DIT gekozen maar dan graag zonder de handschoenen en zonder de hoed. Mooi opgestoken haar is voor mij voldoende, dus geen hoed en geen haarband. De jurk van DIT zit mi mooier dan bij DAT maar dat kan idd zoals eerder opgemerkt, ook een momentopname van de genomen foto zijn.

Ik kan weer niet kiezen… beide plaatjes beeldschoon en passend bij de betreffende gelegenheid…ditjes en datjes dus… 🙂

Ik vind allebei mooi

Wat een goed idee, dit staat m.i. veel mooier. Is de ceintuur van dezelfde stof als het rever? Of zie ik dat verkeerd?

Bij dat dan wel graag de prachtige hoed ipv de haarband en natuurlijk opgestoken haar. Voor vandaag is de haarband en los haar een goed alternatief 😉

Voor mij dat, niet vanwege de japon maar vooral vanwege het ontbreken van de handschoenen. Dat vind ik tenzij het ook echt koud is zo’n archaisch kledingstuk.

Ik denk nog een derde verandering te zien.
Ik vond de rok in Windsor nogal ruim; is deze wat ingenomen en taps toelopend?

De foto in Engeland heeft ze beide bovenbenen naar beneden, de foto in Griekenland doet ze net een stap naar voren, ja dan valt strakker.

De jurk zit in het geheel wat ‘meer aan’ en oogt een ietsiepietsie korter, wellicht een paar grammetjes erbij, wat uiteraard geen punt is😉.

Of een kwestie van stomen en iets krimpen? De coupenaden lijken ook wat mee aan te zitten en gladder te vallen.

Tja, Anneke het is en blijft een kwestie van gissen😉.

Misschien dat de riem daardoor op het laatste gaatje zou sluiten wat niet zo mooi staat en dacht ze ‘dan maar gewoon omdraaien’,wat ook nog veel beter is in combinatie met de haarband.

Ik vind de jurk in zijn geheel wat strakker zitten maar kan aan de houding liggen. Blijft mooi ontwerp en staat prima met gesp aan de (niet zichtbare) achterkant.

Gráppig, ik draai de mijne ook regelmatig om. Krijg dan vaak complimentjes 😃

De riem geweldig op deze manier maar de haarband had van mij ook zo “simpel” mogen zijn.