Avatar foto Door Moderator Petra
Denemarken 14 mei 20 reacties

Kledingwissel voor Mary en Mette-Marit tijdens staatsbezoek

Koningin Mary en koning Frederik zijn momenteel op staatsbezoek in Noorwegen. Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit vervangen grotendeels koning Harald en koningin Sonja, in verband met de gezondheid van koning Harald.

Vanmiddag vond er een kledingwissel plaats bij koningin Mary en kroonprinses Mette-Marit. Ook de heren kleedden zich om, het uniform maakte plaats voor een pak. De koninklijke dames en heren bezochten gezamenlijk het Oslo Science City en het Micro- en Nanotechnologielaboratorium in Oslo.

Foto ©PPE/Nieboer

Mode Mary

Koningin Mary gaat gekleed in een blauw/wit gestreepte blouse op een camelkleurige broek.

Foto ©PPE/Nieboer

Mode Mette-Marit

Kroonprinses Mette-Marit droeg op haar beurt ook een blouse op een pantalon. Zij koos voor een blouse in een roze tint op een donkerblauwe broek.

Foto ©PPE/Nieboer

De kledingwissel had ongetwijfeld te maken met het lichtblauwe veiligheidspak, wat in het laboratorium aan getrokken moest worden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
20 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk die wat informelere outfits. De kleuren van de kleding van Mary spreken me meer aan dan die van Mette Marit, maar het past prima bij haar figuur. De foto’s in de stof pakken zijn echt hilarisch.

Het pak van Frederik zit goed en heeft een mooie diepblauwe kleur. Hij is de enige die er goed en passend gekleed uit ziet. Het pak van Haakon zit rommelig. De kleding van Mary en Mette Marit is saai. En ik vind een blouse en broek in contastkleuren niet stijlvol. De blouse van Mary staat mooier op een witte broek.

Dit is wel een heel oncharmante outfit van Mette Marit. Ze heeft natuurlijk ook niet zo’n lichaam als Mary of Máxima. Ze heeft rondingen zoals een gemiddelde vrouw heeft, me teen buikje en een wat zware lage boezem. Maar in veel outfits benadrukt ze juist haar minder sterke kanten. Met een beetje stylingadvies zou ze er stukken beter uitzien.
In het geval van deze outfit: door te kiezen voor een taillebroek, staat haar buikje in de spotlights. Door de hoge broek, lijkt haar boezem nog een beetje lager te hangen. En broek die iets lager valt (en ook iets beter past, deze lijkt op de heupen echt te strak te zitten), met daarin een blouse die een eindje openstaat (zoals die van Mary; tegen inkijk kan ze altijd een kanten hemdje doen), met daaroverheen een getailleerd jasje met reverskraag zou echt stukken beter staan.
Ook bij andere outfits kiest ze vaak voor hooggesloten kleding. Ook dat benadrukt haar boezem, en lijkt deze nog wat lager te zitten.

Mwah, voor mij ook iets minder staatsbezoek waardig. Mary wel prachtig, bij MM doet het hoge model van de broek haar geen goed.

Wanneer de dames zich even terugtrekken van het staatsbezoek om samen iets privé te gaan ondernemen, zou ik deze outfits kunnen plaatsen.
Maar tijdens een officieel programmapunt, samen met de nette geklede heren is dit in mijn beleving geen koninklijke kleding.
Maar….smaken verschillen!😉

Ai, de blouse van Mary, zou ik wel willen hebben. Mooie lange benen heeft ze, zie ik nu. MM, nee, niet het goede model broek, tailleband veel te hoog, waardoor het lijkt of ze een heel klein bovenlichaam heeft.
Ogen beide netjes en verzorgd, maar iets te ” Gewoontjes”.

Meghan draagt deze overhemden tevens met veel flair.

Ja, klopt! Ik vind ze Meghan ook heel mooi staan.

Het is netjes, maar persoonlijk vind ik dit te magertjes voor een staatsbezoek.

Niet mee eens, Josine. Heerlijke clean look van Mary, uiterst geschikt voor de bedrijven waar zij op bezoek gingen. En wel zo makkelijk gezien het feit dat ze deels bescherm overalls moesten dragen.

Eens. Ik bekeek eerst de foto’s zonder de tekst te lezen, en dacht dat ze een natuurwandeling gingen maken oid. Mette Marit heeft een outfit aan waarmee ik zou gaan ramenzemen of grasmaaien (afgezien dan van de schoenen, want die zien er wel elegant uit).

Alles kan natuurlijk, maar een natuurwandeling of klusjes aan huis in deze kleding? Ik zie me al lopen achter de grasmaaier en daarna de mouwen opstropen en op de knieën nog even onkruid wieden…

Dit is toch hele gewone, dagelijkse kleding? Ik zou dit ook gerust aantrekken tijdens het zemen van m’n ramen.

Jaaaaa, het kán, hahaha, zelfs mét rok i.p.v. broek 🤓🤓

😄 Zita, geweldig om te lezen, u zeemt 🧽 zeer gekleed uw ramen en ik zou u zo graag de grasmaaier zien hanteren

Mary ziet er prima uit, mooie rustige outfit.
Mette-Marit’s outfit vind ik m.n. het model van de pantalon verkeerd gekozen, of ze kan beter een top over haar pantalon dragen.
Verder prima.

https://www.instagram.com/queenmaryfanpagebysophie/p/C69TmBsI3Rc/
En de avond outfit van Mary.

Vind de dames er allebei keurig uitzien. Zelfde Soort look. Toch een heel ander gezicht

Mary en MM : Eenvoudig, handig en sportief !!! Mooi en verzorgd.
Tas van mary kan mij bekoren !!!