Foto ©Rick Evers
Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 30 jan 18 reacties

Kledingwissel voor koningin Máxima

Koningin Máxima heeft haar rode capejurk verwisseld voor een ander fris kleurtje!

Tijdens het bezoek aan de mavo in San Nicolas, is te zien dat koningin Máxima zich inmiddels heeft omgekleed.

Foto ©Rick Evers
(c) PPE/Nieboer

De oranje jurk met diagonale volant is een ontwerp van Natan.

De koningin droeg de jurk ook in Texas, september 2022.

(c) Karlijn/Vorsten

Tijdens een streekbezoek werd de jurk gecombineerd met een relevé.

Bij de opening van een 3D-geprinte brug koos ze opnieuw voor de relevé.

Hoofdzaken

Nog even over de hoed van vandaag: de cocktailhoed met zijden rozen komt uit de koker van Máxima’s kamenier Jolanda. Het betreft een vermaakt exemplaar. Bij het staatsbezoek aan Indonesië zag de hoed er nog heel anders uit (zie foto links).

De hoed -met riante bloemdecoratie- kwam eerder in beeld in Oostenrijk (rechts) en is onlangs nog vermaakt door Jolanda, Máxima’s kamenier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Another top look! I think the shoes are appropriate for the islands. I agree that orange and brown look great together! I think the burgundy cape dress was too dressy for the rest of the day’s activities. Jolanda did an excellent job remaking this hat. I love the large flowers for the trim. Very Max!

Heerlijke jurk.. mooie lengte en fantastische kleur… en zelfs de sandaletten ( die ik echt afschuwelijk vind, normaal gesproken) staan hier mooi onder…

Lijkt me erg fijn zitten deze jurk. De kleur oranje met bruin staat altijd goed

Deze jurk zit waarschijnlijk comfortabeler dan de rode met shawl, maar waarom dan toch aangeschaft? Een mooie jurk in mandarijn, maar dan even 5 cm’tjes eraf. Vind het haar accessoire haar leuk staan, de sandaletten ook heel mooi, maar niet bij deze jurk, wellicht duiken ze nog weer op bij een andere combi. (De felblauwe katoenen kurk met brede ceintuur?)

Mooie jurk, staat haar goed, omdat ze zelf lang is kan deze lengte prima vind ik. Ook mooie haaraccessoire en sandaletten, kleurt mooi bij elkaar.

Een prachtige jurk , die nét iets te lang is. De koop van de rode cape jurk blijkt overbodig geweest te zijn 😉

Prima jurk, alhoewel ik hem iets te lang vind (maakt het een beetje lijzig). Toch denk ik dan, een kledingwissel is niet nodig, doe deze dan meteen aan…

Zou kunnen dat die rode jurk toch wel heel warm was?

Ooooooh dit is zo’n heerlijke jurk, mooie kleur en lengte. Ook leuk dat Amalia haar sneakers weer heeft aangetrokken. Ik hoop zo dat Amalia kan genieten,

EDIT Josine: Ik heb deze reactie even aangepast om verwarring te voorkomen. Prinses Amalia heeft (voor zover wij weten) geen last van paniekaanvallen, prinses Victoria wel.

Last edited 1 jaar geleden by Josine Droogendijk

Amalia is haar ongedwongenheid kwijt, ik mis een twinkeling in haar ogen Vreselijk als je wordt bedreigd en dat je steeds op je hoede moet zijn. Maanden amper de deur uit geweest en dan op reis en in de drukte. Ik zie veel beveiligers om haar en t koningspaar heen. Wij willen graag zien dat Amalia geniet van haar reis dat gunnen we haar, maar misschien voelt t voor Amalia anders.

Eenvoud siert de mens, wat een heerlijke jurk is dit toch. Kleur en model staat Máxima heel erg goed. Was geen fan van de haaraccessoire maar ga m steeds leuker vinden.

Prima, niet teveel franje, gewoon mooi, hoedje met de bloemdecoratie staat haar leuk, ook WA heeft zich kennelijk omgekleed, in ieder geval een andere pantalon, benieuwd waar je ons straks mee verrast Josine!

De familie heeft zich in onze driekleur gekleed. Over de kleur van de kleding wordt nagedacht.

Maxima ziet er elegant uit in deze mooie japon.
En ’t leuke hoedje staat haar prima op dit kapsel.
Ook nog even bijpassende oorbellen en armband die exact matchen met het hoofddeksel.
Chapeau!

Ik denk dat deze jurk lekker zit en makkelijk is met handen geven.
En staat haar altijd goed, lekker slank en toch ietsje zwierig!

Dames en heren, morgen om 7 uur tref je hier op de website een leuke verrassing aan. Ik zou zéker een kijkje komen nemen.

Gave jurk, mooie kleur, prachtig plaatje! En Amalie op sneakers👍🏻

Oh wat leuk dat ze deze outfit meegenomen heeft. Lieveling! En leuke schoenen.
Heel tof dat Amalia ook nu weer haar sneakers opgezocht heeft. En ook Willem Alexander kiest voor een andere outfit leuk om hem op de Antillen niet steeds tijd in pak te zien, alhoewel hij vandaag bij aankomst wel een goed zittend pak droeg

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM