Japon met fantasiebloemen
© PPE/v.d. Werf

Japon met fantasiebloemen

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (52 stemmen, gemiddeld: 2,40 van de 5)

Bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs 2016 droeg koningin Máxima op 15 december 2016 een rode japon van modehuis Natan. Op het bovenlijfje en het rokgedeelte van de japon waren bijzondere accenten zichtbaar, die wel wat meer aandacht verdienen. Wie inzoomt op de fantasiebloemen, ziet namelijk bijzonder gevormde pailletten die dakpansgewijs (elkaar dicht overlappend) zijn aangebracht.

De kans is groot dat deze zijn aangekocht bij Langlois-Martin Paris. Het Franse bedrijf bestaat in 2019 precies honderd jaar en heeft door de jaren heen meer dan 5000 verschillende mallen verzameld. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, want Langlois-Martin kan elke vorm ook nog eens in meer dan 1400 kleuren leveren. Wie daarbij de overige mogelijkheden optelt (mat/spiegelend/transparant/prints, etc), komt al snel tot de conclusie dat Langlois-Martin voor modeontwerpers een waar walhalla moet zijn. Voor Máxima’s japon heeft couturier Edouard Vermeulen langwerpige pailletten gebruikt die uitlopen in een punt. Een soortgelijke vorm zien we terug bij Máxima’s oorbellen, die ook via Natan zijn aangekocht.

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (52 stemmen, gemiddeld: 2,40 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
1 Commentaar
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De zwarte dikke panty kan echt niet. Haar haar is langer, staat vriendelijker en ziet er verzorgd uit. De kleur rood staat haar goed. Maar de combinatie met zwart snap ik nooit. Dat maakt het stijf en zwaar.