Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 07 feb 0 reacties

Kijkt Mathilde de kunst af bij Máxima?

Een modetweeling zijn ze niet, daarvoor zijn ze te verschillend. Maar afgelopen week werd wel weer duidelijk dat Máxima en Mathilde klant zijn bij hetzelfde modehuis. 

Een reis naar het Midden-Oosten vraagt om een gedegen voorbereiding, zeker qua mode. Op opgetrokken wenkbrauwen zit niemand te wachten en een koningin al helemaal niet. Máxima zocht voor de opening van de World Expo (november 2021) daarom drie keurige en koninklijke outfits uit. Zo kwam er een heerlijk printpak van Natan in beeld…..


Foto: PPE/Nieboer

…. en haar bekende groen/witte japon, die eveneens uit de collectie van Natan komt. 


Foto: PPE/Nieboer

De trouwe bezoekers van deze website kan het onmogelijk zijn ontgaan dat koningin Mathilde eveneens op de klantenlijst van Natan staat. Normaal gesproken vormt dat geen enkel probleem, want de agenda van Máxima staat los van die van Mathilde. Niemand ligt er van wakker als Máxima in Putjesbroek een paarse stippeljurk draagt en Mathilde in Verwegistan ook. Maar toen Mathilde vorige week óók naar de World Expo ging, ging het mijns inziens eventjes mis. Zo droeg de Belgische koningin een rood-wit pak, dat wel heel sterk lijkt op Máxima's groen-witte pak van hierboven….

Bij de opening zelf kregen we eveneens een doublure te zien. Mathilde droeg namelijk dezelfde groen-witte jurk als Máxima! Alleen de plaatsing van het dessin verschilt, maar de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat er in het Midden-Oosten niemand heeft wakker gelegen van de bijzondere kledingkeuze van Mathilde, vind ik het wel bijzonder dat ze uit haar garderobe met meer dan 1000 outfits exact dezelfde moest kiezen als Máxima. Aangezien Mathilde bij aankomst ook nog een jurk droeg van Johanna Ortiz, een favoriet merk van Máxima, zal het me niet verbazen als de twee voor vertrek even tips en trucs hebben uitgewisseld. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments