Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 sep 0 reacties

Keynote toespraak Koningin Máxima bij digitale AVVN-conferentie

Normaal gesproken vertrekt Máxima kort na Prinsjesdag naar New York voor de jaarvergadering van de VN, maar in tijden van corona is alles anders. De koningin bleef dus thuis, en hield vanmiddag via haar Ipad een toespraak. Dat leverde leuke beelden op van een werkende koningin tussen de palmbomen. 

Voor corona in Nederland arriveerde, had ik ongeveer 20 planten in huis. Nu zijn we een paar maanden verder, en is werkelijk elk hoekje groen. Ik ben net even door mijn huis gelopen en telde 61 groene schoonheden, waaronder drie blakende palmen. In de werkkamer van de koningin zag ik vandaag de overtreffende trap: een palmenbehang en een palmlamp. 

Natuurlijk ben ik gelijk op lampenjacht gegaan, en al snel werd duidelijk dat de koningin wordt verlicht door een ontwerp van Maison Jansen. Op de website Kroonluchtergalarie kun je hem tot in detail bekijken. 

En dan nog even de kleding. Voor zover ik op onderstaande foto kan zien, draagt de koningin een bekende blouse van NATAN en een leren (?) pantalon of culotte, gezien de naden vermoedelijk een ontwerp van Massimo Dutti. 

Het gouden collier is nieuw en maakt mij erg nieuwsgierig. Herkent iemand het ontwerp?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments