Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 20 mei 0 reacties

Kate versus Máxima: wie draagt het beter?

In 2017 droeg koningin Máxima tijdens een muzikaal avondje uit een zwart-witte jumpsuit van Roland Mouret. De outfit won de verkiezing van 'outfit van het jaar'. Vijf jaar later besloot hertogin Catherine een vergelijkbaar ontwerp van dezelfde ontwerper aan te trekken. Dit keer geen jumpsuit, maar een jurk. Zegt u het maar: dit of dat?


Foto: PPE (links) en BSR Agency (rechts)

Omdat de ontwerper zo sterk op elkaar lijken, vond ik het moeilijk om een keuze te maken. Bij koningin Máxima vind ik het kapsel heel mooi en elegant. Bij hertogin Catherine vind ik de middenscheiding en gesteilde lokken zo hard staan. Te hard voor bij haar strakke kaaklijn en donkere eyeliner in ieder geval. Qua schoenen gaat mijn voorkeur uit naar 'dat'. De omslagdoek gaf uiteindelijk de doorslag. Zonder komt de belijning van het ontwerp veel beter tot zijn recht. Ik vinkte dus 'dat' aan. En jij? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments