Avatar foto Door Moderator Petra
Luxemburg 23 jun 15 reacties

In de kast van Maria Teresa hangen toppers én missers

In iedere kast hangen geslaagd én minder geslaagde outfits. Moderator Petra dook diep in de walk-in closet van onze Royal van de maand, Maria Teresa, en maakte een overzicht van haar toppers en missers.

Toppers 👍

Maria Teresa in 2006 in Amsterdam tijdens de 2e dag van het staatsbezoek van Luxemburg aan Nederland.

Foto ©PPE/Nieboer

Een elegant glimmend grijs mantelpakje tijdens het huwelijk van prins Louis met Tessy Antony.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

In een mooie deux pieces tijdens het introductiebezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Luxemburg in 2013.

Foto ©PPE/Nieboer

1 woord: elegant!

Foto ©PPE/Nieboer

Dit vind ik echt een prachtig mantelpakje.

Foto ©PPE/Nieboer

Gewoon mooi, rood staat haar goed.

Foto ©PPE/Nieboer

Even iets heel anders, maar ik vind het haar prachtig staan.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©Cour Grand Ducale

Leuke japon met groene bladerprint.

Bij festiviteiten rond het huwelijk van Victoria en Daniel van Zweden droeg Maria Teresa deze prachtige japon.

Deze blauwe galajapon hoort voor mij ook bij de toppers.

Foto ©PPE/Nieboer

Missers 👎

De stof is mooi, maar de outfit zelf doet weinig voor Maria Teresa.

Foto ©PPE/Nieboer

De hoed is prachtig, maar vind ik haar ook niet zo mooi staan.

Foto ©PPE/Nieboer

Veel mensen vonden deze jumpsuit tijdens het huwelijk van haar dochter prinses Alexandra niet geweldig. Wat vinden jullie?

Foto ©PPE/Nieboer

Mijns inziens zit het vreemd bij de buste en is het totaalplaatje te druk, ondanks de rustige kleur.

Maria Teresa ziet er mijns inziens oké uit, maar Henri…

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Die twee rode japonnen staan haar zo mooi. Ook de japon die ze droeg in Zweden is schitterend en zo mooi gekozen bij de kleur van haar onderscheiding.
De kaftanjurk die ze droeg in Nederland vind ik haar ook erg goed staan.
Broeken staan haar ook erg mooi; mantelpakjes staan haar wat minder, het is een wat formeler geheel en dat staat wat stijver en daar heeft ze een veel te leuke uitstraling voor.
Ik schiet spontaan in de lach van de laatste foto: themafeest Ibiza look misschien? Prima kaftan weer en die staat haar goed en Henry mooi in dezelfde kleuren, maar ik had hem thuisgelaten 😂🫣

Ze heeft een lastig figuur om te kleden. Maar ze doet het vaak goed. De jumpsuit op haar dochters trouwdag vond ik een grote misser en ik vind het beige mantelpakje met de grote hoed eerder een misser dan een topper. Overigens iemand schreef dat zij 1.67 is net als Rania. Ik geloof daar niets van.. maar goed niet dat dat wat uitmaakt . Ze komt heel klein over

@petra: er staat nergens een ontwerper of merk bij. Ik ben benieuwd of dezelfde ontwerper maakt dat een outfit tot tot top of flop behoort. Ik vind nl het “elegant glimmend grijs mantelpakje”, “1 woord elegant” en “dit vind ik echt een prachtig mantelpakje” evenals “ Leuke japon met groene bladerprint” ook missers. En als antwoord op de zwarte jumpsuit. Leuk voor een avond in de disco maar niet naar een bruiloft. Overigens hoef je voor mij dan geen rok of jurk aan te hebben ook al ben je koninklijk. Koninklijk zijn zit in gedrag niet in kleding. En op die manier kunnen we allemaal op onze eigen manier koninklijk zijn.

Last edited 1 jaar geleden by Krielie

Alles wat boven, juist op of juist onder de knie zit is voor mij een absolute njet. Zij is heel klein en heeft heel dikke benen en dat maakt het geheel niet echt elegant.

De jumpsuit bij het huwelijk van alexandra vind ik persoonlijk erg mooi …

Ik vind Maria Theresa een erg leuke vrouw om te zien en vind dat ze niet veel modemissers maakt. Soms vind ik iets wel wat minder flatteus staan, zoals het degrade pakje en het beige pakje met zwarte applicaties erop. Ik vind dat ze in beide ensembles onnodig breder lijkt. De jumpsuit vind ik zelf niet echt een misser, maar wel voor de gelegenheid en het kapsel erbij vind ik ook niet passend. Ik geef de jumpsuit nog een kans, maar dan met een ander kapsel en voor een ander evenement.

Wat een mooie vrouw is dit toch. Ik ben fan van de zwarte jumpsuit met groene bloem, maar hoe mooi de pakjes ook zijn, ze maken haar silhouet matrone achter dan ze is. Ook de degrade jas / jurk en de paarse outfit kan ik niet mooi vinden. Van mij mag ze vaker voor broekpakken kiezen, die geven haar meer stijl.

Jumpsuit is een misser en wat mij betreft de blauwe galajapon ook (te druk). Het grijze broekpak vind ik zo slecht niet. Ze heeft in het algemeen goed in de gaten wat haar flatteert.

Missers; eens. Toppers; ik vind het grijze glimmende mantelpakje ook een misser. De rode kanten avondjurk is een echte topper. Staat haar geweldig.

De mooiste vind ik de twee rode japonnen en de blauwe. Die wijde jurken met print lijken voor mij meer op strandkaftans, ook al staat het haar wel. Ik ben niet zo van de mantelpakjes, ik persoonlijk vind het zo zakelijk, een beetje stijfjes staan.

Goede selectie gemaakt hoor.
Van de toppers staat bij mij op nr. 1 de rode avondjurk, waarmee M.T. op de trap poseert. Samen met het diadeem een prachtige outfit!
Sowieso vind ik lange avondjurken haar goed staan, mits ze niet te drukke stofpatronen en erg wijdvallende modellen uitzoekt.
Mantelpakjes en vooral japonnen met kraagloze mantel kleden haar goed af, maar ik vind dat ze vaak kiest voor een heel strakke rok, met een(te) korte lengte. (Zie bv. het beige/zwarte mantelpakje)
En juist dan benadrukt ze haar korte, en iets minder slanke figuur.
Een paar centimeter langer zou haar beter flatteren.
Wat staan de grotere hoeden met rand haar leuk!
Ook een diadeem wat in het midden iets omhoog gaat (kroontjes idee) geeft optisch een leuk, langer makend effect.
De missers zijn ook goéd mis naar mijn smaak, maar misschien denkt ze daar zelf wel heel anders over.
In ieder geval is wel duidelijk dat ze er altijd verzorgd uitziet, en tsja, over de smaak valt dan altijd wel wat te twisten.

Helemaal eens met de toppers en missers. Een jumpsuit voor een huwelijk sowieso niet zo gepast toch?
En het is inderdaad vrij gauw te druk voor haar, een kleur is meestal voldoende of twee. Zoals het beige en grijze mantelpakje. Kleed mooi af en is toch heel vrouwelijk. Ook de haaraccessoires kunnen het verschil maken, zoals het paarse, past inderdaad niet bij haar gezicht, uitstraling.

Ik vind de missers nog wel meevallen eerlijk gezegd. Alleen die paarse hoed die nogal de hoogte ingaat is niet zo geslaagd maar wat ziet ze er goed gekleed uit ondanks haar minder gemakkelijke postuur en wat staat rood haar goed!!