Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 15 aug 0 reacties

Hot or not: Máxima's zwarte sleehakken van Ferragamo

In september 2011 droeg Máxima in Italie zwarte sleehakken met gevlochten bandjes. Bijna zes jaar later kwamen de schoenen vrij onverwachts weer in beeld tijdens de reis naar Vietnam. Dankzij Elisabeth kan ik jullie nu melden dat het schoenen van het label Salvatore Ferragamo zijn. 

Ik kan me zo voorstellen dat Máxima's voeten af en toe schreeuwen om comfortabel schoeisel. Helaas is dit wat mij betreft niet de meest charmante oplossing. Liever zie ik Máxima met skinny jeans en platte schoenen óf een normale pump met een lagere hak. Bandjes zijn slechts zelden een verstandig idee  omdat ze het been van de draagster visueel verbreden doordat de lijn wordt onderbroeken. Ik bestempel de zwarte sleehakken dan ook als 'not', maar ik misschien denken jullie daar wel heel anders over? Ik hoor het graag! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments