Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 23 nov 32 reacties

Het is moeilijk kiezen tussen de twee práchtige capejurken van Kate

Catherine is de koningin van de capejurk. In deze blog kun je kiezen tussen twee prachtige ontwerpen van Jenny Packham.

De gouden variant werd gedragen tijdens de première van de nieuwe James Bond-film, de witte variant kwam gisteravond in beeld tijdens het staatsbanket voor de Zuid-Afrikaanse president. Zeg het maar: welke vind je mooier?

Foto’s: BSR

Stemmen maar!

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
32 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

prachtig allebei. ik heb voor de gouden gekozen want die is echt oogverblindend. wat een prachtige verschijning. Begrijp overigens de opmerking over de (verkeerde) hoogte van haar taille niet ?

Ik heb voor de witte jurk gekozen omdat ik deze beter bij haar vind passen. Ik vind de gouden jurk wel heel mooi, die ik ik zelf wel willen hoor.

Wat ik trouwens mooi vind aan de witte jurk, is dat het volgens mij niet echt een cape is ;). Het zijn eigenlijk lange open uitlopende mouwen. Het is geen ‘massief’ vlak aan de achterkant zeg maar.
Had al op de gouden jurk gestemd, maar dit viel mij nog op.

De witte jurk is geen capejurk, het heeft lange mouwen met hoge splitten. 🙂

Ik heb de witte jurk gekozen, maar eigenlijk kon ik niet kiezen. Ze zijn beide schitterend en staan Kate fantastisch. Ze zíjn beide prima passend bij de gelegenheid.

O, wat een oogverblindende luxe !! Hartelijk dank, Siobhan !

DIT. Bij de gouden jurk lijkt het of de taille eindelijk op de goede hoogte zit 😃 dwz normaal valt haar lange romp meer op. Stunning dress!

Ik kan niet kiezen. De jurken zijn allebei prachtig. Allebei goed gekozen voor de gelegenheid. Ik vind dat Catherine er echt altijd zo goed verzorgd uitziet. Altijd passend voor de gelegenheid, of het nu gala is of een sportwedstrijd (leuke jeans en trui) of een bezoek in de regio met een mooie jurk. Ook altijd mooi verzorgt haar, of het nu los of opgestoken is. Sommige; vinden haar stijl saai en voorspelbaar. Ik vind haar stijl passend bij haar functie.

Ik kies ook niet!
Zie nu pas dat de gouden jurk een capejurk was!
Stunning en zo geschikt voor Bond!
Jurk van gisteren, echt statig: op naar Koningin.

Na lang aarzelen ga ik voor de witte jurk. De gouden is nét iets te veel bling bling naar mijn smaak.

Niet te kiezen, allebei stunning, de gouden ‘Bond’ jurk met 60’s vibes perfect voor de première en de serene witte japon idem voor een koninklijk staatsbanket. En bovenal zo mooi af gestyled, niet te veel of te weinig, dat is ook een kunst.

Ga niet kiezen hoor, beide jurken zijn heel mooi en perfect passend bij de gelegenheid, een James Bond première vraagt toch om iets anders qua kleding dan een staatsbanket en dat voelt Catherine perfect aan!

Mag ik zeggen dat ik dit een makkie vind? Want hoe mooi ik de witte jurk ook vind van gisteravond, mijn eerste reactie bij het zien van de gouden jurk overtreft ze denk ik zelden meer. Ik was toen bijna een soort trots op haar, daar kwam echt emotie bij kijken. Bij de witte jurk heb ik dat niet, hoewel ik het echt een prachtig totaalplaatje vind.

Voor mij ook geen moeilijke keus. Die gouden jurk was n spetterende verrassing. Ja, echt in your face goud spetterend maar ergens ook op en top Catherine. Die witte, hoe mooi ook en perfect afgestyled, had ook zo door Letizia gedragen kunnen worden.

Het totaalplaatje met de witte japon is zó perfect en stijlvol dat ik niet anders kon dan dáár mijn keuze op te laten vallen.
Neemt niet weg dat ik de gouden jurk ook heel mooi vind.
Ze zijn beiden uitstekend gekozen voor de gelegenheid waarop ze gedragen worden.

Beetje appels met peren vergelijken omdat het bij een andere gelegenheid gedragen wordt. Maar absoluut “dit”.

Heel verschillend, beide prachtig. Eigenlijk niet te vergelijken en dus niet te kiezen.

Allebei schitterend! Toch voor de gouden jurk gekozen, die look heeft net wat meer pit.

Dit is inderdaad heeeel moeilijk kiezen. Vol ornaat tijdens een staatsbanket of glamour chique. Beide zijn mooi in hun eigen soort. Ik heb gestemd op de witte jurk, maar het goud staat haar wat warmer. Beide top outfits dus!

Ik vind het goud net iets warmer staan bij haar, maar zo’n japon kun je dan weer echt niet aan bij een staatsbanket. Voor beide gelegenheden heeft ze een uitstekende keuze gedaan, dus ik kan niet kiezen. Het hangt af van de gelegenheid.
En inderdaad: zó draag je dus wit 😉

De witte is sowieso een verbetering ten opzichte van de cape van Charlene. Het is mooi, het is keurig, het is koninklijk maar ik krijg er geen warm gevoel bij. Dat kreeg ik overigens ook nooit bij de witte galajurken van de Queen (voor mij blijft er maar één Engelse Queen) en van Camilla.
De gouden jurk daarentegen is fantastisch, ze sprankelt er in en het was een uitstekende keuze voor de gelegenheid.
By the way: wat zien die brilpoetsdoekjes op de japonnen een aanfluiting he? Mijn oog valt er tijdens het kijken van the Crown ook telkens op.
Wat zag haar tante er beeldig uit in het blauw trouwens. En eens met Doro: de oercape droeg Máxima.

Last edited 1 jaar geleden by Jens

De gouden. Het hele plaatje is mooier. De witte js mooi en ‘ regal’ maar doet me een beetje denken aan een trouwjurk en ik.vind het wat harder staan in haar gezicht. Ik denk dat het moeilijk wordt om iets mooiers te vinden dan de gouden jurk

Kannie kiezen nie..beide prachtig! En passend bij de betreffende gelegenheid…

Zonder twijfel de gouden jurk. Die vind ik fantastisch. De witte vind ik niet zo bijzonder mooi staan.

Ik ga echt voor de witte jurk! Schitterend!
De gouden jurk staat haar ook goed maar vind ik erg opvallend. 🙈

Ik kan echt niet kiezen, beide zijn wauw!

Zelfde hier!

De gouden jurk, die is echt geweldig, het hele plaatje, ook voor de gelegenheid.
De witte ook mooi en chique, maar vind zelf het kapsel en de tiara wat minder staan. Het hogere kapsel bij de gouden jurk staat haar heel mooi.

De gouden jurk! Amazing, ik vind haar deze jurk zo gweldig mooi staan daar kan de witte niet aan tippen.

Beide prachtig! Maar ik vind nog altijd Máxima’s inhuldigingsjurk de “oer” cape jurk!

Moeilijk kiezen. De gelegenheid was ook totaal verschillend . Beiden zijn fantastisch mooi.