Avatar foto Door Josine Droogendijk
Noorwegen 31 jan 0 reacties

Hertog en Hertogin van Cambridge op 4-daags bezoek in Zweden en Noorwegen – dag 2 Zweden

Het programma van woensdag begint met een bezoek aan het Karolinska-instituut. William, Catherine, Victoria en Daniel nemen deel aan het werken tegen psychische aandoeningen bij kinderen en jongeren.

Bij de Matteus School hebben ze de gelegenheid om te praten met studenten en docenten die hebben deelgenomen aan het project Youth Aware of Mental Health. Het is een schoolleerprogramma dat de discussie bevordert en vaardigheden ontwikkelt om in de problemen van het leven te voorzien en de kennis over geestelijke gezondheid te vergroten.

Victoria en Daniel, William en Catherine bezoeken het NK warenhuis om deel te nemen aan een interactieve tentoonstelling over Brits design. Ze ontmoeten ook vertegenwoordigers van Britse design- en modebedrijven die actief zijn in Zweden om meer te leren over het werk van bedrijven, vooral op het gebied van duurzaamheid. 

Tenslotte ontvangen Kroonprinses Victoria en Prins Daniel het Hertogelijk paar in Haga Slot. Hier is geen mediagelegenheid, maar er zijn toch 3 foto's vrij gegeven!

Outfit Catherine

Hertogin Catherine draagt een ivoorkleurige jurk van Alexander McQueen met een rood/witte pied-de-poule mantel.

 

Tijdens het avondprogramma draagt ze opnieuw een nieuwe japon van Erdem. Ze combineert dit met een zwarte mantel van de Zweedse ontwerper Ida Sjostedt! Prinses Sofia droeg onlangs exact dezelfde mantel.

Outfit Victoria

Kroonprinses Victoria draagt een zeegroen broekpak van Rodebjer.

Enkellaarsje van Klingberg:

Oorhangers van Marianne Dulong:

 

Ook Victoria kiest voor dezelfde designer als gisteravond! Zij koos een zwarte rok met een flinke split met een koraalrode top van Stylein.

Foto ©Kungahuset (Raphael Steksen)   – Thanks to @WhatKateWore, ©HeavenLM and @KatesCloset on twitter for the info!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments