Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 11 aug 16 reacties

Hare(n) Majesteit: een lage knot voor Máxima

Met een eigen kapsalon aan huis en toegang tot de beste kapsters heeft Máxima een mooie chignon altijd binnen handbereik. In de blog van vandaag kijken we naar een ‘oudje’.

Het kapsel kwam in beeld tijdens de première van Nova Zembla, november 2011.

21-11-2011 (c) PPE/Nieboer/pool

Máxima had haar blonde lokken die avond laag in haar nek laten vastzetten. Voor een extra feestelijk effect was de knot omwikkeld met een lok (hulp)haar.

Qua scheiding was er gekozen voor de gulden (?) middenweg.

21-11-2011 (c) PPE/Nieboer

Helaas heeft Máxima de prachtige japon van Ralph Lauren tot nu toe slechts één keer gedragen.

2011-11-21 COPYRIGHT BSR AGENCY/ Picture Press Holland

Zeg het maar: zou jij de jurk nog eens terug willen zien?

Máxima's zwarte jurk van Ralph Lauren

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zo mooi, zo stijlvol, het hele plaatje.

Deze jurk mag zeker nogmaals gedragen worden! Misschien geen uniek exemplaar, maar desalniettemin de moeite waard.
Persoonlijk hou ik niet van een middenscheiding bij de Koningin, dus ook niet van een knot met middenscheiding (en zonder de haren over haar oren). En ik denk juist met deze ‘schuine’ jurk dat een schuine knot beter gestaan had. Wellicht een iets frivolere knot, b.v. als in de avond na de inhuldiging?

Ik vind het, in tegenstelling tot vele enthousiaste reacties, zelf niet geweldig. Is het een mooie jurk? Ja. Is hij bijzonder? Vind ik niet. Goedkope versies hiervan hangen gewoon bij goedkope mode ketens. Doet de jurk iets voor Máxima? Ik zie dat niet. De kleur doet niets en de jurk oogt gedateerd. Op de een of andere manier past hij niet bij Máxima vind ik.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

Onvoorstelbaar pràààchtig ! En wat een foto’s !! Alles, maar dan ook alles is adembenemend mooi !! Herdragen, lieve Majesteit, heel vaak alstublieft !!

Zeker weten! Onbegrijpelijk dat Máxima deze jurk niet vaker heeft gedragen. Met het haar in een mooie knot of een vrolijke staart altijd goed.

Mooie jurk en geweldig kapsel. Maar de broche vind ik het allermooiste.

De scheiding bovenop het koninklijke hoofd vind ik altijd geweldig bij Máxima. Zowel met loshangend haar als met knot of staartje. Mag van mij veel vaker.

Mooie jurk en een heerlijk kapsel dat haar geweldig staat

Wat een mooi plaatje, het geheel klopt gewoon van top tot bijna teen (volgens mij zie ik schoenen met open teen….; voor mij zouden pumps het helemaal afmaken).

Deze jurk alsjeblieft draag m!! Wat een waanzinnig mooie jurk! Dit is toch echt een top look. Juwelen ook geweldig.
Het kapsel vind ik op die foto waar ze die mevrouw een hand of nou eigenlijk beter gezegd: de vingers schudt ;)) heel gaaf en lekker retro achtig maar op de andere foto’s vind ik het niet zo geslaagd.
Een hoge staart maar dan met zijscheiding zou hier ook mooi bij zijn. Texas I am rrrrrrready for you!

😊 Leuke beschrijving Doro, ik vind die ene foto ook mooi.

Een middenscheiding is (weer) even wennen maar misstaat Maxima zeker niet, sterker nog ik vind haar Latina-achtergrond zelfs nog ietsjes meer naar voren komen. Rondom het oorgedeelte kan de kapper het vast wat meer losjes kappen.

In de koffer voor Texas? Van mij ze daar wat meer flamboyanter verschijnen, maar voor een komend balletgala, Kerstconcert oid meer dan geschikt. 👌🏼

Herdragen Majesteit, meer dan 1x.
Oh ja, de hele outfit aub inclusief kapsel + wat “losser” rondom de 👂🏻 👂🏻

Heel mooi, elegante pasvorm, de band aan de achterkant is heel sierlijk, prachtige broche, vind het ook wel een jaren 60 look.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Dit vond ik toen en nu nog steeds een geweldige japon, in combinatie met dit heerlijke kapsel en mooie maar best bescheiden juwelenkeuze is het totaalplaatje schitterend!!!

Prachtige, glamourous look!

De jurk is mooi, de broche is prachtig.
Het kapsel is verzorgd maar de middenscheiding in combinatie met het haar over de oren en de knot achteraan, doet mij denken aan een “oma pruik”. Dit kapsel doet niets voor maxima en haalt mi het totaalplaatje naar beneden.

Geweldig voor die gelegenheid! Elf jaar geleden alweer…