Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 dec 0 reacties

Gemak dient de mens, ook als je koningin bent

Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 15 december een werkbezoek gebracht aan een aantal horecaondernemers in Geertruidenberg. Op drie locaties sprak Koningin Máxima met ondernemers over de impact van de coronacrisis op hun bedrijven en op hun persoonlijke situatie.

Bij restaurant en kookstudio ‘Koken aan de Markt’ ging Koningin Máxima in gesprek met de eigenaar en met twee andere restauranthouders over de gevolgen van de coronamaatregelen voor hun ondernemingen. Hierna bezocht Koningin Máxima café ‘Huis ten Bos’ voor een gesprek met de eigenaar van een feest- en vergaderlocatie, de voorzitter van de lokale ondernemersvereniging en met het cafépersoneel. Voor veel vaste bezoekers is hun stamkroeg een belangrijke ontmoetingsplek en door de gedeeltelijke sluiting van de horeca zijn hun sociale contacten beperkt. Het werkbezoek werd afgesloten bij evenementenlocatie ‘Fort Sint Gertrudis’. De uitbaters hebben de exploitatie van het fort middenin de coronacrisis overgenomen.

In de gesprekken was aandacht voor de uitdagingen van ondernemen in moeilijke tijden, voor de impact van de avondlockdown op de voor de sector belangrijke decembermaand en voor de verwachtingen van de ondernemers voor de langere termijn. Ook is gesproken over creatieve initiatieven om ook in coronatijd omzet te genereren en over het blijven motiveren van medewerkers terwijl er tijdelijk minder of ander werk is.

Mode 
Jasje en rok in een heel verfijnd pied-de-poule motief 
Label: Natan. De cape wordt toegewezen aan Valentino, maar daar heb ik nog geen bevestiging van. 
Laarzen: Gianvito Rossi 
Tas: Susan Gail 
Oorbellen: Maria Calderara
Mondkapje: Claes Iversen 


Foto: PPE

Outfit van Natan: 

De outfit kregen we al eerder te zien bij oa videocalls, maar het viel me zojuist pas op dat ze twee outfits in deze stof heeft. Gemak dient de mens, blijkbaar ook als je koningin bent. 

Goed, dan de accessoires. Het mondkapje is een ontwerp van Claes Iversen.


Foto: PPE

De tas is een oudje van Susan Gail. De koningin had hem al voor haar relatie met Willem-Alexander. 

Riem van Ba&sh: 

De oorbellen komen uit een eerdere collectie van Maria Calderara. Máxima heeft er ook een bijpassende armband en ring bij. 


Foto: PPE

En last but not least nog de zwarte laarzen. Die komen van Gianvito Rossi. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments