Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 20 jun 17 reacties

Felipe, Letizia, Leonor en Sofia vieren 10-jarig regeringsjubileum

Koning Felipe en koningin Letizia vierden gisteren, samen met hun dochters, het 10-jarig regeringsjubileum van koning Felipe.

Het gezin was allereerst aanwezig bij de plechtige aflossing van de koninklijke garde. Ook werden er diverse onderscheidingen uitgereikt door de koning.

Foto’s ©CasaReal

De koning en koningin ontvingen diverse staatsvertegenwoordigers en mensen uit de samenleving voor een lunch. De prinses van Asturië en Infanta Doña Sofía hadden een ontmoeting met jongeren en bezochten een koninklijke tentoonstelling.

Leonor en Sofia slopen binnen bij de lunch en hielden een korte verrassingsspeech, om hun ouders te bedanken. Met een paar korte woorden toonden ze hun dankbaarheid aan hun ouders. Ook bevestigden ze hun toewijding aan de monarchie. De koning was zichtbaar ontroerd.

Veel Spanjaarden hadden zich verzameld op de Plaza de Oriente, waar Felipe, Letizia, Leonor en Sofia vervolgens luisterden naar een muziekstuk, dat speciaal voor Felipe en Letizia is gecomponeerd. Ook bood de koninklijke garde een concert aan. Op de gevel van het Koninklijk Paleis was een videoprojectie te zien, als aanvulling op de tenstoonstelling ”Felipe IV 2014 – 2024”.

Mode Letizia

Bij de lunch droeg koningin Letizia een blauwe rok met een bijpassende blauwe top van Maksu Grace.

Tijdens het avondprogramma was Letizia te zien in een champagnekleurige plisse rok van Massimo Dutti, gecombineerd met een zwarte top.

Mode Leonor

Leonor droeg tijdens de lunch, de uitreiking van de onderscheidingen en de wisseling van de wacht een rood crepe broekpak van Roberto Verino.

Tijdens het avondprogramma zagen we haar in een top met zwarte kanten afwerking en met spaghettibandjes, op een bijpassende rok. Beide items komen van het label Sfera.

Mode Sofia

Infanta Sofia, de jongste van de twee prinsessen, droeg een donkerblauwe jumpsuit – met felle kleurtjes verwerkt in de top – van Cardie Ari.

’s Avonds ging ze gekleed in een witte top van Claudie Pierlot, met een bijpassende broek.

Terugblik inhuldiging

Tien jaar geleden bij de inhuldiging van koning Felipe:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een feestelijkheden en wat leuk dat de dochters er zo actief bij worden betrokken.

Zo leuk dat koning Felipe zo vaak echt emoties laat zien, vooral natuurlijk om “zijn meiden”.
Mooie dag geweest, kleding afwisselend geweldig en mwah, schoenen Letizia👍 (houden zo, beter voor de voetjes), leuke plaatjes en afwisselend ernstige en blijde gezichten.
Mooie dag geweest.

Feestelijke foto’s, en leuke filmpjes!
Koning Felipe zo heerlijk trots op z’n dochters en geëmotioneerd door deze spontane aktie!
Letizia ziet er prachtig uit in de blauwe outfit, en ook in de plissérok vind ik haar heel gracieus overkomen.
Het lijkt mij zo’n warm gezin!

Oh Wowww wat een geweldige jonge Spaanse royals, complimenten 👌🏼

Qua mode ben ik het met Nadeshda eens wat betreft de jonge garde, overigens leuk om een stukje persoonlijk verhaal van u te lezen. 🇪🇸

Daarentegen de outfit van Letizia gedurende het avondprogramma incluis passende sandalen, oehhh wat zomers en basic sjiek zo, prachtig. 🤩

Maribrune, zouden ze hun beste glasservies in de kast hebben laten staan i.v.m. de aanwezigheid van klanken van vele klinkende glazen? 🥂 😉

Ik sluit graag af met nogmaals een dikke duim 👍🏼 voor deze jonge royals, hopelijk lezen de ouders van onze Hollandse triple A prinsessen mee. 👈🏼

Tien jaar alweer! Een hele grote pluim voor Felipe en Letizia. Ik heb lang in Spanje gewoond en mijn man is half Spaans, mede daarom heb ik een zwak voor hun. Zij hadden zo’n moeilijke start na alle heisa rond de oud-koning, zus en zwager en de waardering voor het koningshuis was echt op een dieptepunt. Met hun no-noncence aanpak en herstructurering van het instituut hebben zij veel bereikt. Uit zich ook in de kledingkeuzes deze dagen, veelal Spaanse merken en vooral ook betaalbare kleding. Echt geweldig vind ik de kledingkeuzes van de dochters niet, moet ik eerlijk bekennen, maar die speech maakt alles goed en zo fijn dat zij dit ook delen met de media. Letizia schitterend gekleed zowel overdag als ook ’s avonds. Vooral de blauwe set vind ik zeer geslaagd.

Volledig mee eens !!

Wat leuk dat je dit deelt! De Spaanse koning en koningin hebben ter ere van het tienjarig regeringsjubileum nu eindelijk een Instagrampagina. Belooft veel goeds, dus volgen maar!

Wat goed om het zo te vieren. Ze zien er allemaal mooi uit. Ik ben minder gecharmeerd van t grijze jurkje van Leonor, maar ik denk dat dit wel een beetje haar stijl is. Prima! De platte zwarte sandalen van Letizia wil ik ook. Ik ga meteen op zoek naar zoiets, voordat t hier ( hopelijk) ook lekker warm weer wordt.

Wat is het toch een leuk koningshuis. Na het Nederlandse absoluut mijn favoriet. En wat zien ze er allemaal mooi uit!

Wat een prachtige familie. Schitterende kleding, dochters en Letizia zien er altijd zo goed gekleed uit.

Wat een feest om naar te kijken. Wat ziet koningin Letizia er prachtig uit. Die gracieuze houding op dat bankje; prachtig. De prinsessen komen vrij en zelfstandig over. Mooi hoe koning Felipe ontroerd was.

Wat zijn de prinsessen mooi, goed gekleed en spontaan. Heerlijk om naar te kijken.

Mooi om te zien. Fijn dat dit ook zo naar buiten komt. Ze zijn idd niet verlegen.
En iedereen ziet er top uit.

Wat mooi en verzorgd zijn de dames op ieder onderdeel van de viering !! Mijn voorkeur gaat uit nr de plisse rok van letizia!! Mooie plechtigheid en fantastisch dat de prinsessen bij de feestelijkheden betrokken werden !!

Wat een mooi gedekte tafel ook !!! daar geniet ik zo van !! Zelfs nog meer dan wat op het bord komt te liggen !! En wat leuk dat er foto’s zijn van het tafelen/ speeches !! Felipe is erg onder de indruk van de toespraak van zijn dochters !! Aandoenlijk ….

Heel mooi. Wat wordt er veel gedaan voor ze zo. Wat lief dat die meisjes even een toespraakje kwamen doen. Wat is Spaans een snelle taal. Ze komen goed uit hun woorden, zijn totaal niet verlegen. Mooie kleding ook.

Last edited 23 dagen geleden by Oranjefan