Avatar foto Door Josine Droogendijk
23 sep 0 reacties

Feest op MKM! Josine bevallen van een … Prinsje!

Beste allemaal,

ModekoninginMaxima viert Feest!

Josine is gisteravond bevallen van haar eigen prinsje! Lieke heeft een broertje! De kleine man heeft de mooie naam – Jesse – gekregen! Het gaat naar omstandigheden goed met mama en haar lieve schat! Hersteltijd en Knuffeltijd voor Josine, en dus een tijdelijke MKM stop (al vermoed ik dat ze geregeld wel even zal reageren, zo hier en daar 😉 )

Afbeeldingsresultaat voor jesse vlaggenlijn

Omdat veel van jullie heel erg hebben meegeleefd met Josines zwangerschap, maken we in deze log ruimte voor eventuele felicitaties aan Josine en Leon en hun gezin.

Eten jullie een beschuitje met ons mee 😉 ?

Wij als medebeheerders wensen Josine en Leon met hun gezin veel voorspoed, geluk en Gods Zegen toe!

Een hartelijke groet, van Sanne, Hofdame en The World of Royals (TWoR)

Afbeeldingsresultaat voor jesse geboren

Josine schreef zelf dit berichtje aan mij, met het verzoek of ik dit in de log wilde plaatsen. Dat doen we natuurlijk graag!

Lieve dames, In de afgelopen maanden heb ik jullie tussen neus en lippen door op de hoogte gehouden van mijn zwangerschap. Ik vond het soms lastig, omdat ik weet dat er ook dames zijn die worstelen met onvervulde verlangens. Op deze plek wil ik jullie nogmaals laten weten dat ik ook op dit moment aan jullie denk en dat ik uit de grond van mijn hart jullie ook een kindje toewens. Ik wilde dat graag even gezegd hebben, omdat er -met name via de e-mail- in de afgelopen jaren veel is gedeeld over dit onderwerp. Liefs, Josine

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments