Avatar foto Door Josine Droogendijk
België 10 feb 25 reacties

Een stijlvolle look voor koningin Mathilde

Vanwege de Week tegen het Pesten bezocht koningin Mathilde deze week basisschool Salto. Naast het warme contact met de kinderen viel ook haar stijlvolle voorkomen op.

De koningin droeg een witte coltrui (erg in trek bij royals momenteel), een witte mantel van Armani en een zwarte pantalon. Door het rustige kleurenpalet viel haar handtas van Aigner extra goed op.

© PPE/sipa usa/belga/claessen

Doordat de broek hoog in de taille eindigt en de mantel het plaatje optisch in vlakken verdeelt, oogt ze slank en lang. Kijk maar eens naar haar benen; die lijken toch eindeloos? Ik geef dit plaatje een dikke pluim. Jij?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtig plaatje. En wat een mooie broek. Zoveel beter als wat Máxima draagt met pijpen die over de grond schuren

Zwart/wit is altijd een winner, zeker voor een klassieke outfit zoals Mathilde hier draagt.
Josine merkt al op dat door deze pantalon de koningin eindeloos lange benen heeft. Ik vind persoonlijk dat het iets uit verhouding is.
Ik heb al eens eerder geschreven dat Mathilde een relatief korter bovenlichaam heeft en lange benen. Doordat ze nu het koltruitje kort houdt wordt dat teveel versterkt.
Maar ze ziet er weer om door een ringetje te halen uit. Klassieke look voor een koningin met een mooi klassiek gezicht en uitstraling 👍

Daar kan ik me helemaal in vinden, Roos !

Voor degenen die nog twijfelen over de prachtige kleur en kwaliteit van de jas / coltrui: Kijk eens op fashionqueenmathilde.com

Geweldige look van Mathilde. Helaas geen optimale foto. Nu lijkt de jas net een spierwitte doktersjas en de coltrui een tint donkerder. Op andere foto’s zie je echter dat beide kledingstukken mooi wolwit zijn en de jas van prachtig kaschjmier. Inderdaad een mooie tas van Aigner en die laarzen zijn fabuleus.

Nadeshda en (zie hieronder) Jacqueline, waar ZIEN jullie hier “fabuleuze resp. mooie” laarzen ? Draagt ze die wel hier ?

Dit “Plaatje” klopt niet. Ik heb er wel zoveel verstand van, dat ik het zie, maar ik kan het niet goed omschrijven.
Gelukkig ziet Moon het ook.

Prachtig plaatje heel stijlvol

Wat fijn dat ze voor dit doel op pad is, hier kan nooit genoeg aandacht voor zijn ,
Het lijkt mij één van de ergste dingen wat een kind kan mee maken.

Oh wow, ja zeer charmante look. Deze smalle snit broek met deze mooie laarzen zou ik nu graag eens bij Máxima zien en inderdaad met deze zwarte broek, zwarte col en Camel jas. Ik hoop zo dat Máxima die rare wijde broeken eens wegdoet! Totaal niet charmant, dit wel wat ik hier zie. Top koningin Mathilde.

Ik zou de jas vervangen door eentje met een zwart/wit patroon, nu geeft het doktersvibes. Verder heel verzorgd! Een pluim!

Simpel en mooi! Geweldige look.

Prachtig, dit blijft een mooie look black&white. En het staat haar ook heel mooi. Kapsel keurig, maar dat zijn we gewend van Mathilde. Altijd verzorgt

Wow, dit is echt mooi.
Die jas is helemaal een plaatje,
Mooi, rustig, elegant. TOP.

Zwarte col, camel jas.
Dat oogt rustiger denk ik.

Wauw, gewoonweg prachtig wat mij betreft. Less is more, zo zie je maar weer. En wat oogt ze superslank, ik denk dat ze ook wat kilootjes is afgevallen. En dan nog dat geweldige kapsel. Zeer gemeende complimenten voor Mathilde.

Wat een verschil in silhouet met de ietsjes pompeuze jurken van laatst. Heel elegant en slank!

Is dit Mathilde? Wow 🤩
Een meer dan dikke pluim, dit smaakt naar meer 👍🏼

Mooie laarsjes, mooie broek, lekker zo’n col, mooie jas en mooie tas. Bij elkaar toch een onvoldoende in mijn optiek. De verhoudingen kloppen niet en ik vind het kleurcontrast hier te hard, ik weet maar het werkt op een of andere manier niet voor mij.
De col in het zwart en de jas in een andere kleur (alles behalve wit) zou mooier zijn. Of een top met een zwart-witte streep of pied-de-poule ofzo eronder?

Ik hou van zo’n plaatje. En dat jongetje in zijn zondagse pakje is toch enig.

Prachtige foto (boven) met het jongetje : typisch Mathilde ! En wit+zwart staat haar uitstekend !

Heel mooi en eenvoudig beeld dat inderdaad slank maakt en het kleurverschil tussen mantel en col zit ‘m waarschijnlijk in de belichting, verschillende materialen kunnen het licht anders reflecteren. Totaalplaatje vind ik mooi!

Het eerste wat in mij opkomt bij het zien van deze foto is: ‘net een zwaluw in deze outfit!’🫣
Met alle respect voor Mathilde, maar dit kan ik niet mooi vinden.
Die lange benen in deze pantalon lijken wel steltlopers.
Optisch geeft dit een vreemd effect in mijn beleving.
Dus de dikke pluim bewaar ik graag voor een volgende ronde.😊

Inderdaad stijlvol, maar ik vind dat het wit van de coltrui en het wit van de jas niet mooi bij elkaar passen. Misschien dat de foto een verkeerd beeld geeft.

Ik dacht hetzelfde. Het verschil in kleur is in t echt misschien niet storend. De slanke broek vind ik mooi