Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 okt 39 reacties

Een onverwachte kledingwissel voor Máxima

Als er een kledingwissel plaatsvindt tijdens een staatsbezoek, dan is dat omdat koningin Máxima haar dagkleding moet wisselen voor avondkleding. Maar voor vandaag maakte ze een uitzondering!

Vanmorgen begon ze de dag met haar lichtblauwe lampenkapjurk van Natan…

Foto: PPE/Nieboer

….. en zojuist verscheen ze in beeld met haar jumpsuit van Costarellos. Surprise!

Foto: PPE

Máxima droeg deze outfit eerder tijdens een G20-top in Rome.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
39 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Donkerblauw staat Maxima goed, het geeft haar cachet. Gelukkig heeft ze meer knopen dan het model gebruikt op hetzelfde pak. De pijpen vind ik te wijd, dat hele wijde staat bij geen enkele schoen (hak of plat) leuk. Of je voeten verstoppertje spelen…..

Prachtig deze jumpsuit, staat haar zeer goed.

Mooie jumpsuit. Alleen jammer dat de broekspijpen zo wijd zijn.

Ik vind dat juist heel elegant, wijd uitlopende broekspijpen. 😃

Hier nog wat overige plaatjes oa van de boottocht, even doorklikken
https://www.instagram.com/p/CjoHgaFM_2Q/
https://www.instagram.com/p/Cjn2h69Iong/

Haar lampenkap jurk vind ik super, de cape niet, heel jammer! De jumpsuit is prachtig en elegant, ik had graag de pijpen smaller gezien maar toch is het plaatje erg mooi en haar kapsel beeldig, zeer verzorgd

Prachtige outfit!

Begrijpelijk en praktisch, gezien het middagprogramma, om van kleding te wisselen. Dit pak geeft een wat zakelijker effect. Wat een leuke stof en mooi tasje. Goede oorbellen keuze naar mijn idee.
Ik vind het niet alleen praktisch maar ook sympathiek bedacht van onze vorstin om haar kleding te conformeren aan de verschillende activiteiten en daarom even te wisselen.

Dit staat haar heel goed! Uitstekende keuze. Minder wel wat donker voor de gelegenheid, waarbij je best gezien mag worden.

Ik snap de kledingwissel volkomen! Op een boot, zwemvest aan en dat in een jurk…. Ik vind dit een mooie jumpsuit, vind de stof ook mooi.

Donderdagavond 19.30 uur zendt NPO een samenvatting uit

Ik hoorde net dat Maxima morgen al weer naar New York vliegt! Het is toch van de gekke. “Ze werkt hard” zeggen ze dan, ja maar niet voor NL. Schandalig, ze moet eerst maar eens beginnen met deze reisjes af te schaffen.

Difan toch. En wat is precies jouw bijdrage aan een betere wereld? Wees blij dat ze haar invloed gebruikt om de wereld een beetje mooier en makkelijker te maken voor hen die dat hard nodig hebben.

Ja de wereld wordt er écht mooier op…(kuch), verbeter de wereld en begin bij jezelf is een bekend motto.

Last edited 1 jaar geleden by Jacqueline

Huh??? Wees blij dat ze iets zinnigs doet. Tjonge jonge.

Ze is koningin van Nederland, laat ze eerst haar zaakjes in eigen land maar eens op orde brengen dat lijkt me meer van belang.

Zeker ze is koningin hier maar heeft hier niets te vertellen, maar daarentegen wel bij de VN en het WEF, dat is dan voor haar toch veel leuker, heerlijk de wereld overvliegen, je huis en kinderen worden in haar geval toch wel verzorgd daar heeft ze geen omkijken naar en het geeft net dat stukje meer aanzien (macht) dat is dan toch veel interresanter voor haar? Zelf heb ik het gevoel dat ze haar koningin-zijn meer ziet als bij tijd en wijlen mooi zijn met dure kleding en de de kans om unieke onbetaalbare juwelen te dragen(zelfs in de armste slobbewijken) en voor wat betreft een betere wereld; die begint echt altijd nog bij jezelf hoor, op je eigen vierkante meter en in je gezin! Miljarden mensen hebben daar alleen al moeite mee en daar lijkt Máxima mij echt geen uitzondering op, en om daarom bij de VN etc voor te werken om de wereld te verbeteren, sorry maar ik zie het niet, begin eerst maar eens in kleine kring, is veel effectiever. Toen de prinsesjes nog klein waren kan ik mij nog een collum van prof. Smalhout herinneren waarin hij toen al schreef: “waar is toch de moeder van onze prinsessen? Waar is onze kroonprinses nu weer in de wereld? Hoort zij niet wat vaker in Nederland te zijn? Thuis bij haar gezin? Dààr ligt toch haar eerste taak?” Ik vond hem 16 jaar geleden al sterk.

Last edited 1 jaar geleden by Jacqueline

Aha, als een man de wereld overvliegt, niets aan de hand maar een moeder moet bij haar kinderen blijven? Nederland blijft op dit punt toch wel een achterlijk land. Afijn.

Ze heeft alleen haar jongste nog thuis en die zit op de middelbare school.
Voor veel gezinnen is het financieel niet haalbaar om niet te werken als vrouw, ook al ligt voor ouders (…) daar hun eerste taak.

“sorry maar ik zie het niet”??? Als u de docu pleitbezorgster weleens bekeken heeft zijn er legio voorbeelden waar haar werk een wereld van verschil maakt, ook bij mij hier in Indonesie, maar u hoeft niet zover te kijken, in Nederland zet ze zich toch ook met hart en ziel in om mensen uit de schulden te krijgen(Schuldenlab)en kinderen leren met geld om te gaan(Wijzer in Geldzaken)

Wat voor zaakjes moeten we dan aan denken, Difan?

Heel leuk dat jumpsuit van Maxima en t rode broekpak van Sylvia. Maakt hen beiden jaren jonger! Nog geen foto gezien van boottocht trouwens.
Ik denk dat vanavond Victoria weer opduikt.
(Zo schattig die foto van gisteren WA begroeting met Estelle!)

Last edited 1 jaar geleden by siobhan

Op de Instagram pagina van Vorsten is het boottochtje te zien. En daarna nog een bezoek aan de stadsverwarming dus dan is een broekpak of jumpsuit echt een stuk handiger dan een mooie jurk.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Koningin Sylvia heeft ook een broekpak aangetrokken. Ik vermoed dat de boot en de excursies niet zo geschikt waren voor een nette jurk

Waarom een kledingwissel? Jullie willen dat net als ik toch ook weten.
Gravad lax in de trompetmouw gevallen? Appje van dochter ontvangen: mam je ziet er niet uit? Zo jammer dat we het nooit zullen weten.
Maar wat het pak betreft een dikke tien, ik hoop op betere beelden.

Last edited 1 jaar geleden by Jens

Wat leuk een kleding wissel. Deze hippe zakelijke jumpsuit staat haar erg goed, maar ik houd ook van het stijlvolle plaatje met de lampenkap jurk en de cape. Het zal wel praktischer zijn voor het bezoek dat ze haar kleding wisselt. En wat zit haar haar mooi!

Wow!!! Gedurfd maar helemaal geweldig deze jumpsuit!!!

Mooie kleding wissel, absoluut Royal kleding. Leuke twinkel in jumpsuit. Lampenkappen en wijde pijpen vind ik persoonlijk iets minder. Maar zoals gezegd dat is persoonlijk

Jumpsuit is een goede keuze ! Staat Maxima mooi, maar persoonlijk zou ik voor iets minder wijde pijpen kiezen.

Fantastische jumpsuit! De jurk is leuk gecombineerd met de cape.

Koningin Silvia heeft zich ook omgekleed. Ze hebben een bezoek gebracht aan een energiebedrijf waar ze ook over het terrein liepen met veiligheidshelmen op. Ik denk eerder dat een broek praktischer is dan een jurk als je zo’n bezoek aflegt. Ik zag een filmpje en foto’s voorbij komen op de accounts van beide vorstenhuizen en Vorsten.

Gaaf! Misschien ook omdat de kleur zo leek op Silvia?

Nog weinig enthousiasme hier. Jurk geen favoriet, maar vooral de cape houd ik niet van.
jumpsuit vind ik wat stijfjes voor haar. Ze heeft mooiere exemplaren. Een donkerblauwe bijv. die erg mooi is.

Oh… wellicht een klein accidentje gehad🥴. Dit jumpsuit in een lekker boucle stofje staat haar vlot en zit denk ik comfortabeler en warmer dan de jurk.

Mooie jumpsuit, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe de onderkant bij Maxima valt, het zijn wijde, lange pijpen. Ik hoop niet dat deze ook te lang zijn net als bij de geruite broek die ze pas aanhad.

Geweldig mooi! Deze jumpsuit zou ik ook wel willen hebben.

Heel mooi en stoer !

Yes, een van m’n favoriete jumpsuits 🙂
Tof.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie