Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 28 mei 0 reacties

Een mooi gebaar van hertogin Catherine

De Hertogin van Cambridge heeft tijdens de corona pandemie het project ‘Hold Still’ bedacht. Hierbij konden de inwoners van het Verenigd Koninkrijk een foto insturen die voor hen de coronapandemie typeerde. Eén van de beelden die hierbij werd ingezonden en veel publiciteit kreeg, was de foto van Mila: een vijfjarig meisje met leukemie die het raam kust waar haar vader achter staat.

Het beeld dat veel Engelsen raakte, werd uiteindelijk opgenomen in het fotoboek van de Hertogin van Cambridge. Naar aanleiding hiervan belde Catherine met Mila en haar familie. In dit gesprek vroeg Mila aan Catherine of ze een prinsessenkostuum droeg. Hierop moest Catherine Mila teleurstellen. Mila vertelde vervolgens dat roze haar lievelingskleur is en daarop beloofde Catherine een roze outfit te dragen als ze Mila zou ontmoeten.

Gisteren was het zover en ontmoetten Mila en de Hertogin elkaar en Catherine was hun gesprek niet vergeten. De hertogin die over het algemeen vrij ingetogen kleding en kleuren draagt, had niet alleen een zuurstokroze jurk van ME + EM aangetrokken, maar ook roze suède pumps aan van Emmy London. Ook haar accessoires zoals oorbellen en riem waren roze. Mila had voor de gelegenheid haar prinsessenkostuum aangetrokken én een kroontje opgezet!

De pumps van Emmy London: 

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments