Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 20 mei 0 reacties

Dubbelzien: Kates mantel van Emilia Wickstead

Gemak dient de mens, ook als je koningin, prinses of hertogin bent. Daarom gaan we in de serie 'Dubbelzien' kijken naar kledingstukken die in meerdere kleuren zijn aangeschaft. Met vandaag: een mantel van Emilia Wickstead. 

De blauwe versie kwam in beeld tijdens de paasdienst in april 2022. De hertogin combineerde het kledingstuk met een donkerblauwe haarband en denim-kleurige pumps. 

Deze week kwam de rode variant in beeld tijdens een Royal Garden Party. 

Ik moet zeggen dat als ik Catherines figuur, budget en agenda had, dat ik het kledingstuk in nog tien andere kleuren zou bestellen. Wat een plaatje van mantel! De combinatie met de echte hoed (rood) vind ik meer flatteren, het geeft net wat meer lucht aan het plaatje. Maar ook die lichtblauwe verdient mijns inziens douze points. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments