Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 15 jun 0 reacties

Dubbelzien: Catherine's hoed van Locker & Co

Gemak dient de mens, ook als je koningin, prinses of hertogin bent. Daarom gaan we in de serie 'Dubbelzien' kijken naar items die in meerdere kleuren zijn aangeschaft. Met vandaag: Catherines hoed vaLock & Co.

Er zijn van die looks die in je geheugen gegrift staan en Catherines blauwe look van de Canada-tour 2016 is er daar één van. De klassieke kokerjurk met kraagje, de in elkaar vervlochten lokken, de speelse hoed: in één woord WAUW. 

Zoals ik in de inleiding al wel verklapte, heeft de hertogin de hoed ook nog in een andere kleur. In het felrood welteverstaan. Ze droeg de accessoire in combinatie met een al even felrode mantel en bescheiden juwelen van diamant. Misschien niet heel spannend allemaal, maar wel heel stijlvol. 

De hoeden naast elkaar:

Als ik een totaalplaatje zou moeten uitkiezen, dan zou ik qua kleur voor de rode gaan, maar qua belijning voor blauw. De hertogin is zó slank dat een strakke kokerrok haar als gegoten zit. De lange lengte vind ik ook heel elegant en het kraagje is geinig ter (broodnodige) afwisseling. Waar kies jij voor? 

Foto's zijn aangekocht via BSR. Overname verboden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments