Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 sep 0 reacties

Doublures – deel 3

Steeds vaker kiezen koninginnen en prinsessen voor confectie (het seriematig vervaardigen van kleding) in plaats van couture. Via websites als lyst.com en net-a-porter.com bestellen de dames online kleding van Valentino, Michael Kors en Prada. Het voordeel van confectiekleding is de besparing van tijd en geld, het nadeel een mogelijke doublure. Zo droeg prinses Mary vorige week een roze Valentino-japon die we eerder zagen bij koningin Máxima tijdens de reis naar Duitsland. Persoonlijk vind ik de kleurencombinatie van prinses Mary jonger en frisser, maar door de lengte van haar mantel vind ik uiteindelijk de look van koningin Máxima net iets mooier. Naar welk totaalplaatje gaat jullie voorkeur uit? 

Koningin Máxima met de japon tijdens het bezoek aan Duitsland, juni 2014. 

De roze japon is gemaakt van zijde, organza en kant en is aan de onderkant afgewerkt met hele kleine plissé-plooitjes. De prijs van de japon ligt rond de 4000 euro.

Foto's van prinses Mary kan ik vanwege fotorechten helaas niet plaatsen, maar op de website NewMyRoyals kun je mooie foto's vinden van de Deense prinses met de jurk. 

Klik hier voor de link. 

Foto's met dank aan:

www.monarchypress.com
Valentino 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments