Avatar foto Door Josine Droogendijk
28 jul 0 reacties

DIY: makkelijke kapsels voor onderweg

Tijdens staatsbezoeken kan koningin Máxima rekenen op de hulp van enkele bekende en minder bekende topkappers, maar tijdens zakelijke reizen blijft de kapster -net als de kamenierster en hofdame- gewoon thuis. In de meeste gevallen laat Máxima daarom haar lokken los hangen,maar soms vraagt de gelegenheid toch om een opgestoken kapsel. In de meeste gevallen zien we dan een simpel gedraaid knotje of een 'bouwwerkje' met schuifspeldjes, maar natuurlijk zijn er veel meer leuke en gemakkelijke kapsels te bedenken voor koningin Máxima. Hoewel mijn eigen dochtertje nog bijna kaal is, volg ik met veel aandacht het Youtube-kanaal Prinsessenhaartjes. Elke week krijgen de volgers een nieuw kapsel voorgeschoteld en deze week staat de video op mijn verzoek in het teken van koningin Máxima. Rebbeca heeft 3 simpele kapsels bedacht die Máxima zelf zou kunnen doen tijdens een zakelijke reis. Nummer 1 heb ik inmiddels geprobeerd en die ga ik zeker vaker nadoen. Zit heerlijk en het ziet er toch een stukje netter en feestelijker uit dan een los kapsel. 

 

Ik weet niet of iedereen bovenstaande video kan bekijken, dus hierbij ook de directe link naar Youtube.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments