Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 mrt 0 reacties

Dit wil je zien: koningin Máxima mest een stal uit

Laten we eerlijk zijn: het lenteweer van vandaag sméékt bijna om een actieve klusdag. Hier in Huize Droogendijk hebben we een container met puin gevuld, de graskantjes bijgesneden en een omgewaaide boom tot stookhout gezaagd. Wat er in het paleis allemaal gebeurd is weet ik niet, maar één ding is zeker: Máxima's kleding rook vandaag niet naar viooltjes. 

Samen met de koning was de koningin namelijk in Brielle vanwege NLdoet. Op zorgboerderij Op Aarde werd er een stal uitgemest, meubels opgeknapt en de perenbomen bijgewerkt. Het ochtendje vrijwilligerswerk leverde heerlijke beelden op. 

Als trotse labradormoeder smelt ik natuurlijk bij onderstaand beeld. 


NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart kan iedereen op zo’n 5.500 plekken in Nederland op een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk. Het Koninklijk Paar is beschermpaar van het Oranje Fonds.

Nog even over de schoenen: net als vorig jaar droeg de koningin sneakers van Hogan. Je herkent de ontwerpen van dit merk aan de grote letter H. 

De tas is nieuw en komt uit de collectie van Tumi. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments