Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 12 mei 0 reacties

Dit of dat: Máxima's zachtroze looks

Twee keer oudroze, twee keer Natan en twee keer een gebloemde haarband. Welke look vind jij het mooist? 


Foto: PPE

Ik heb eerlijk gezegd wel even zitten twijfelen. De roklengte van 'dat' vind ik meer flatteren. Bij 'dit' eindigt de rok op het breedste deel van de kuit en daar knapt niemand van op. Ook de ongelijke roklengte vind ik bij een ontwerp van deze chique stof niet mooi. Net alsof hij verkeerd is gemaakt. De brede manchetten vind ik wel mooi en het licht getoupeerde kapsel ook. Omdat ik leef volgens het motto 'of goed, of niet' heb ik uiteindelijk gekozen voor 'dat'. Want áls je dan kiest voor een lieflijke look, dan mag je er ook vol voor gaan. Met zachte krullen, een zoete bloemenband van zijde en voille en dansende volants deed Máxima dat ook, dus bij dezen klik ik op 'dat'.  

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments