Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 25 jun 0 reacties

Dit of dat: Máxima's kanten jurk van Dolce & Gabbana

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie 'dit of dat' kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: Máxima's kanten jurk van Dolce & Gabbana. 

Dit: kennismakingsbezoek Denemarken, 2013. De maker van de gevederde haardecoratie is niet bekend. De lichtblauwe schoenen komen uit de koker van Sergio Rossi. 
Dat: doop Carlos junior, 2016. De pumps zijn gekocht bij Natan, de handschoenen wellicht ook. Achter de hoed schuilt een leuk verhaal. In juni 2016 is Máxima op Urk om het startsein te geven voor de landelijke inschrijving van de 11e editie van Burendag. Naast een bosje bloemen krijgt de koningin onaangekondigd ook een sinamay hoed cadeau van Anne Mathea Kaptein. Het hoofddeksel komt uit de hoedenwinkel van haar moeder Wiepke, die in de weken na de overhandiging het uiterlijk van Máxima goed in de gaten houdt. Na drie maanden wachten wordt het geduld beloond. Tijdens de doop van haar achterneefje draagt de koningin namelijk het Urker geschenk. De strik van de hoed zit dit keer aan de rechterzijde, maar verder is het onmiskenbaar hetzelfde hoofddeksel.


Foto: PPE

Stemmen maar:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments