Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 01 okt 19 reacties

Dit of dat: Máxima’s grijze midi-rok van Natan

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een wollen midi-rok van Natan.

Foto: PPE

Ik ga voor...

Laden ... Laden ...

Op de foto links zien we de koningin bij de opening van een expositie op Paleis het Loo, rechts woont ze een bijeenkomst bij op het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Doordat de rok al een uitlopende lijn volgt en volume creëert, heb ik gekozen voor ‘Sat’ als meest geslaagde totaalplaatje. Wijd op wijd is zelden een goed idee. Ook kan een klassiek totaalplaatje wel een eigentijds kapsel gebruiken, zoals we ook bij Dat zien. Ik vind het contrast tussen het soepele satijn en de stugge wol van Dit wel mooi. Waar heb jij voor gekozen?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik ga voor Dat en het komt door het riempje wat er gebruikt wordt om een taille te creëren. De kleur van Dit vind ik vandaag mooier (heb nu meer iets met de bruine tinten).

Alleen met een slanke taille kun je zo’n ontwerp van dikke stof dragen. En dat doet ze goed in de ‘dat’ versie.
Maar is wel wat braaf. Ik vind die broekpakken van afgelopen week veel vlotter!

Ik houd niet van het riempje bij “dat” en vind de combinatie van de wollen rok met de satijnen blouse mooi.

Op de linkerfoto klopt, misschien door de lichtval, de kleur niet, lijkt of rok een andere kleur heeft(bruinig), is niet het geval, hier een plaatje van zelfde dag, opening expositie Anna Palowna, waarbij de kleur van de rok beter klopt https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/10/05/13/391F678500000578-3823274-image-m-11_1475671070437.jpg
mijninziens is ook onderstaande link met hoed en coltrui de mooiste combi

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Heb voor DIT gekozen, omdat ik de kleuren warmer vind (ook herfstiger, beïnvloed wel door het huidige seizoen). Maar zoals enkelen al terecht suggereerden : (donkerkleurige) laarzen zouden hier uitstekend bij passen !

Gekozen voor dat. Alles is hier beter in balans en de taille komt hierin mooi uit. Eind 2021 droeg Maxima deze rok met een strakke grijze coltrui en hoed. Zie link https://pin.it/18XYeBu
Deze combi vind ik echt heel mooi staan en klopt voor mn gevoel beter.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Beter, en dan met laarzen😊

Ik heb gekozen voor dat, om dezelfde redenen als Josine omschrijft. De optie die jij stuurt is inderdaad nog beter! Dus eigenlijk zou kiezen voor die 😉

Dit is toch dezelfde rok maar dan in twee verschillende kleuren? Of is het echt twee keer grijs? Want ik vind de linker bruin namelijk. De combinatie van rechts vind ik het mooiste.

Is toch echt dezelfde rok kun je zien wat belichting doet met een foto.

Ik heb deze rok altijd erg tuttig gevonden. Geen dit of dat van mij… grijs vind ik ook geen geschikte kleur voor onze sprankelende Maxima. Ik zou de rok wel eens met die cognac laarzen en een mooie wollen truitje willen zien.

Ik vind het geen topper, maar ik heb voor Dat gekozen het losse haar en de top met riempje maken het net even wat pittiger. En de grijze pumps staan er mooier bij dan de zwarte. Maar van mij mag deze outfit in de kast blijven. Of misschien herdragen met feloranje of roze, dan kan het nog wel eens verrassend zijn

Ik kies voor Dat , de stijl van de top past beter bij de rok, een beetje jaren 50 stijl.
Voor mij mag ze het zeker nog een keer dragen.

Gekozen voor Dat omdat deze blouse met het riempje mooier afkleedt.
Maar de soepele stof van blouse Dit vind ik weer mooier, want Dat oogt een tikkie te strak door de pasvorm.
Bij deze wollen rok zou ik voor 3/4 mouwen gekozen hebben.
Wat staan de oorbellen mooi bij de ketting! Om deze wat zichtbaarder te maken zou het haar in een staart een goede keuze zijn.

Ik vind de rok het leukst met het topje van “dat”. Die heeft wel korte mouwen en dat vind ik weer niet zo passen bij wol, maar wel een mooie kleur (zelfde als de schoenen) en met het riempje is leuk en de ketting valt precies zoals de halslijn.

Kies voor dat, de boothals vind ik te bloot bij deze dikke rok en ben er überhaupt niet dol op. De top met de ronde hals zit net weer beetje te strak, maar ja. Als de rok nog past haal hem dan maar weer tevoorschijn, met een lekker (col) truitje en een paar mooie laarzen.

vind los haar meestal prachtig, maar de kleur bij “dit” oogt warmer dan t wat kouwelijke grijs/blauw, vandaar valt mijn keus toch op “dit”, is t wel dezelfde rok of heeft ze er meerdere(kleurverschil foto’s)?

Ik heb gekozen voor Dat omdat ik idd de slanke snit van de top mooier bij een wijdere rok vind staan, effect van het riempje ook mooi. Mee eens dat de boothals van Dit erg mooi staat!

De boothals van de top bij dit vind ik maxima goed staan.