Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 16 dec 27 reacties

Dit of dat: Máxima in een lange, zijden rok

Beide keren droeg ze een lange, zijden rok en blouse van Natan. Toch zag Máxima er tijdens het Kerst Muziekgala 2023 er beslist anders uit dan tijdens het Kerst Muziekgala 2022. Zeg het maar: naar welk plaatje gaat jouw voorkeur uit?

Links: Máxima in het rood tijdens het Kerstmuziekgala 2022
Rechts: Máxima in het blauw tijdens het Kerstmuziekgala 2023

PPE/Patrick van Katwijk

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Blauw is een mooi geheel.

Ik vind, zoals anderen ook opmerkten, de stof van de rokken te stijf. Het geheel oogt te massief en het bovenlichaam lijkt daardoor in verhouding heel klein. Het totaalplaatje van de blauwe set heeft dan mijn voorkeur, waarschijnlijk omdat de strik het wat doorbreekt.

Geen van beiden. De stijve stof van de rokken vind ik zo niet mooi. En het asymmetrische bij de blauwe rok vind ik gekunsteld.

Alle 2 schitterend! Fotos niet op ooghoogte genomen, rokken tonen daarom wat langer ?

Ik vind de blauwe strikblouse heel mooi omdat deze meer t silhouet breekt maar de rode combi maakt Maxima wat jonger.

Alhoewel ik de rode outfit qua kleur veel mooier vind, kies ik toch voor de blauwe variant net even wat mooier zo’n schuin weglopende rok. Maar ze ziet er super uit in beide outfits! !

Beide kleuren staan Máxima mooi. Beide blouses ook erg mooi. Maar beide rokken vind de stof niet mooi, zo statistisch. Wel mooi van kleur. Ik heb dus ook geen van beide gekozen.

Ik vind beide rokken ook niet zo mooi. (Te) groot en nadrukkelijk aanwezig. Ik zat te denken waarom ze mij tegenstaan, misschien is het de associatie die ik krijg met van die lange keukenschorten.

Precies dezelfde gedachten hier. Ook geen stem uitgebracht.

Samewise

Máxima en rood is voor mij vaak een winnende combinatie, maar deze keer ga ik absoluut voor blauw! Zo mooi, compleet kloppend plaatje.

Hoewel ik de outfit van dit jaar ook mooi vind, ga ik toch voor de rode, warm Kerstrood van vorig jaar

Zonder twijfel voor blauw gekozen.
Zo verfijnd, chique en elegant!
Een welkome afwisseling op de diverse rode outfits van Maxima.
De kleur mag dan koel zijn, maar de uitstraling is koninklijk!
En door de hartelijke gezichtsuitdrukking van Maxima tegelijk heel warm!

Ik ga voor blauw

Ik vind de rode versie warme kerst, de blauwe een ijzig koude kerst

ik heb voor blauw gekozen, maar de rode outfit vind ik ook heel mooi en past natuurlijk bij de kerstsfeer. Maar de schoenen van blauw gaven de doorslag,

Pfff, dat is écht moeilijk kiezen. Beiden zijn schitterend en staan haar fantastisch. Uiteindelijk heb ik voor de blauwe gekozen, omdat ik het complete plaatje betoverend vind. Haar kapsel, haar schoenen, de ketting maken het geheel zo mooi, dat je er geen genoeg van kunt krijgen om ernaar te kijken. ❤❤❤

Beide outfits zijn mooi. Ik vind het model van de blauwe rok mooier en ik houd niet van de prominent in beeld zijnde naad van de rode… en nee… vind sandalettes nog steeds he-le-maal niks…😆dus het totaalplaatje van de blauwe outfit vind ik net wat mooier

Allebei mooie sets, en rood is en blijft een geweldige kleur voor Maxima.
Toch kies ik voor de blauwe set, deze kleur maakt haar zachter en de sjaalkraag vind ik net wat mooier staan dan de V hals.
Maar beide voor herhaling vatbaar,
In totaal heeft ze hier 4 goede kledingstukken die ieder apart eindeloos te combineren zijn .

De outfit van dit jaar vind ik mooi, maar haalt het wat mij betreft toch niet bij die van vorig jaar. Zo’n mooie rustige look in een warme rode kleur, perfect. Maar fijn dat ze ons elk jaar weer verrast met iets anders, elk jaar kerstrood zou saai worden.

Dit is een lastige! De blauwe outfit staat qua model veel mooier terwijl de rode haar wat kleur betreft fantastisch staat. Ik kies toch voor de blauwe omdat dit model rok haar slanker maakt dan de rode.

Beide rokken zijn zo verschillend qua pasvorm, de rode heeft de naad middenvoor, breekt zo het vlak en heeft een vrij simpele belijning. De blauwe heeft aan de achterkant een soort queue, hier niet te zien (kijk even op Royals by Robin), wat ik niet mooi vind en al helemaal niet in deze stevige stof en gecombineerd met de strop blouse. De afzonderlijke onderdelen van de blauwe outfit zijn best leuk, maar alles bij elkaar ‘Frozen, Assepoester, Sprookjes koningin’ of nog meer mooie benamingen is het het voor mij niet, dus kies ik voor rood🔴. 

Last edited 7 maanden geleden by Catherine

Alles opgeteld is blauw denk ik toch iets mooier. Opgestoken haar, de ketting wat langer, het model blouse met de losse strik, de dichte schoenen. De kleur maakt haar zachter.
Rood staat haar ook goed hoor.

Het valt me op dat Maxima deze rokken zo hoog draagt, ik denk dat als de rok iets lager (meer in de taille) wordt gedragen, de verhoudingen beter kloppen.

Denkt dat dit lijkt. Maxima heeft een lage buste, daarom lijkt de rok hoog, maar volgens mij is de rok gewoon op haar middel😉

Ik vraag mij af waarom ik blauw net iets mooier vind……ik denk doordat t wat zwieriger is. De rok met de stolpplooien, voor korter dan achter. De blouse met de shawl als stropdas. De kleur staat Maxima lief, heel anders dan rood. Dat maakt veel krachtiger. En we zien al zo vaak rood

Wat grappig! Ik lees vaak op deze site dat anderen Máxima liever in rood- dan in blauwtinten zien, dus had een massale keuze op rood verwacht. Maar tot nu toe is het precies andersom. Ik vind beide opties mooi, maar vindt het leuk dat ze weer eens voor blauw heeft gekozen. Verder vind ik de naad van de rode rok niet mooi: prominent zichtbaar, middenvoor. En vind ik het mooi dat ze dichte schoenen aan heeft bij optie ‘blauw’.