Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 16 mrt 14 reacties

Dit of dat: een roze broekpak van Letizia

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: Letizia’s roze broekpak van Hugo Boss.

Links zie je Letizia nog met lange lokken, tijdens een bijeenkomst van Unicef (2023). De foto rechts is van 14 maart dit jaar. Naast losse, gekrulde lokken zie je ook een druk bewerkte top. Interessant hoe zo’n onderlaag kan zorgen voor een andere look & feel. Welke combinatie van top en broekpak vind jij het mooist?

Stemmen maar!

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Benieuwd naar eerdere afleveringen van de serie ‘Dit of dat’? Klik dan op onderstaande foto.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
14 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

ik ben weg van t linker paar schoenen

Ben ook niet zo weg van dit pak, mi is het jasje te lang (je zult het me niet vaak horen zeggen want meestal klaag ik dat Maxima’s tops te kort zijn). Als het jasje wat minder lang zou zijn, zou het minder lijzig overkomen.
Ik vind rechts de gebloemde top leuk en het kortere kapsel geeft wat meer pit.

De gebloemde kanten top en is mi erg vrouwelijk.

Ik koos voor links. Ik vind deze blouse er mooier onder staan dan de gebloemde kanten blouse nml. Mij te druk.

Links, ik vind de schoenen rechts lelijk. Ook lijkt de rechterpantalon korter.

De gebloemde blouse oogt wat chiquer.
Het roze pak vind ik meer iets voor haar dochters.

Wat is het toch een mooie vrouw en wat een tof broekpak. Eigenlijk kan 8k niet kiezen, allebei even mooi. Ik heb voor de basic variant gekozen, al vind ik haar mooie met haar nieuwe kapsel

Dit pak vind ik eigenlijk niet bij Letizia passen, te zoet en pantalon vind ik ook niets voor haar doen.
Toch voor de gebloemde top gestemd, geeft tenminste nog wat afleiding aan dit best wel saaie pak.

Ik heb voor links gekozen, om dezelfde reden die Oranjefan geeft. Maar eigenlijk vind ik het hele pak niet mooi. Te zoet, te flets, lelijke broek (ik kan er mijn vinger niet op leggen. Te kort? Te veel wortelmodel? Te duidelijk aanwezige vouw? Of staat ie gewoon niet mooi bij Letizia?). Kortom, totaal niet mijn smaak. De kleur doet m.i. ook niks voor haar.

Links gekozen, staat wat beter, omdat ik het bij rechts alles bij elkaar wat te “zoet” vind. Het is juist leuk om een romantisch item te combineren met een wat stoerder item. Bijvoorbeeld de rechter blouse bij een jeans.

Ja, mee eens! Ik denk dat die bloemenblouse erg leuk staat op een stoere jeans!

Ik stem ook voor deze blouse op een goede jeans. Zal 10x meer voor Letizia doen, dan deze set.

De gebloemde blouse. Alleen gaat het me al kriebelen in mn hals bij het idee alleen al. Geen kriebelstoffen bij mijn hals graag ;).

Less is more!! Ik ga voor de neutrale blouse, past beter bij zo’n pak, zou alleen de schoenen van de rechter foto bij de linker outfit willen zien🤪