Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 mrt 0 reacties

Diner Nationaal Comité Inhuldiging

Op Paleis Noordeinde hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima vanavond gedineerd met de leden van het Nationaal Comité Inhuldiging. Voor de gelegenheid koos de koningin haar witte japon van J. Mendel, die we al eerder zagen tijdens de vijftigste verjaardag van Filip. Omdat er toen vrijwel geen beeldmateriaal is gemaakt begrijp ik het goed dat Máxima deze japon herdraagt. De watervalhals staat haar goed en ook de oorbellen en het losse haar vind ik erg geslaagd. Minpuntje vind ik de keuze voor sandalen onder deze japon. Tenen zijn nou eenmaal niet de mooiste lichaamsdelen, dus wat mij betreft mogen die netjes ingepakt worden in dichte pumps 😉

Máxima met de japon van J. Mendel tijdens de verjaardag van Filip:

Foto's met dank aan: 

RVD 
Printscreen 
J. Mendel

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments