Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 17 feb 12 reacties

Deze zonnebrillen droeg Máxima op de Cariben

Tijdens de Caribische tour had Máxima heel wat zonnebrillen bij zich. In deze blog heb ik ze voor je op een rij gezet.

Bij aankomstop Bonaire droeg de koningin over een witte basis een blauwe blazer van Max Mara. Sandaletten van gerafelde denim en een bijpassende Chanel-bril met denim poten maakten het plaatje helemaal af. Wie de bril ook wil scoren, heeft pech. Het ontwerp lag twaalf jaar geleden in de winkels.

(c) PPE/Nieboer

Op dag 2 kregen we de achthoekige Rosie-bril van Chloé te zien.

(c) PPE/Nieboer

Op Aruba kregen we een bril van Tom Ford te zien. De FT0320 Penelope 28F, om specifiek te zijn.

Gedurende de reis bleef de bril opduiken.

PPE/de Waal

Máxima’s roze zonnebril, gedragen op Curacao, met roze glazen komt ook van een bekend modehuis: Chanel. Het ontwerp is geïnspireerd op de flacon van de iconische parfum Chanel no 5. Vandaar ook de facet geslepen glazen. 

Gedurende het bezoek bleef de bril opduiken.

(c) PPE/Nieboer

Op Curacao kwam ook een pilotenbril in beeld. Zou dit de Chanel-bril zijn van de aankomst op Bonaire (zie helemaal bovenaan).

03-02-2023 © PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mijn favoriet in t rijtje de Chanel, deze week, de zonnebril voor een ski-bril omruilen? Zie op Koninklijk huis site dat er komende week niks in de agenda staat, de jaarlijkse Wintersporttrip naar Lech? Begreep van BB dat Prinses Beatrix daar van-de-week al was en daarom niet op de verjaardags dansvoorstelling van Prinses Margriet was!

Ik vind de bril van Chloe persoonlijk de mooiste.

Wat heeft ze toch veel mooie zonnebrillen. Ooit droeg ze een heel mooi model van Tom Ford met een open hoekje aan de zijkant. Dat is echt mijn all time favourite

Dankjewel Josine voor de zonnebrillenblog, dit was een wens van mij🙏🙏
Zelf heb al een aantal jaar 2 Tom Ford brillen en ben er nog steeds blij mee.

Ik vind de Chanel die ze bij aankomst droeg en de Tom Ford het mooiste. De rest zijn wel mooi maar vind ze niet allemaal even goed staan, en idd, zoals eerder opgemerkt, hoeveel zonnebrillen kan iemand hebben……..😉

Alle zonnebrillen die ze gedragen heeft op de eilanden staan haar goed. Zo vond ik de pilotenbril het mooist staan bij de kleding van aankomst op Bonaire en wat minder bij de blauwe jurk. Het model van de Tom Ford en de Chanel bril spreken mij t meest aan..

Leuke trendy zonnebrillen, maar ik vind ze niet bij de outfits passen, behalve de Tom Ford. De Chanel met roze degrade glazen vind ik haar niet zo staan. Ze heeft ook grote klassieke ‘uilenbrillen’ die passen eigenlijk overal bij. En ja, hoeveel zonnebrillen heeft een mens nodig…

Mooie bril, ik ben persoonlijk van de meer klassieke, tijdloze zonnebrillen (de Ford bril), maar Máxima draagt ze allemaal met verve.

Het model van de zonnebril van Tom Ford vind ik het meest bestendig en eigenlijk passend bij elke outfit.
Maar ter afwisseling zijn de achthoekige Rosie-bril van Chloé en de roze Chanel zonnebril ook leuk en chic, al vraag ik mij wel af of dat soort glazen evenveel bescherming tegen de zon bieden als de donkere kleur bij het felle licht op de Cariben.
Pilotenbril vind ik wat minder vrouwelijk staan.
Leuk voor Willem Alexander.

Lieske ik kan je verzekeren deze gradiënt glazen, waarvan de bovenkant het donkerst is en naar onderen toe geleidelijk lichter worden tot er geen tint meer is aan de onderkant, je ogen even goed beschermen tegen schadelijke UV stralen als normale glazen. Ik draag deze glazen op advies van de opticën in mn zonnebril op sterkte en wil nooit meer anders.
Omdat deze glazen een variatie in tinten hebben, heb je minder problemen met overgangen tussen licht en donker. Je kunt je moeiteloos van binnen naar buiten bewegen zonder van montuur te wisselen. Ideaal.

Interessant tantie.

Dank Tantie, voor deze reactie met info.
Ben er verrast van; had niet verwacht dat deze veel lichter ogende glazen zo’n goede bescherming bieden!
Wéér wat geleerd 😀