Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 19 aug 0 reacties

Designer: Tara Jarmon (2)

Daar zijn we dan eindelijk weer met een artikeltje over Prinses Laurentien! Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik verder geen merken weet van bepaalde kledingstukken. Het is heel lang zoeken geweest naar de kledingstukken die ik inmiddels gevonden heb, maar tot op heden zijn daar nog geen nieuwe merken bij gekomen. Wat vinden jullie, moet ik verder gaan met een gewone beschrijving van kleding (dus zonder het merk), met recyclede kleding enzovoorts? Graag hoor ik van jullie!

Dat even terzijde. Deze rode jas droeg Prinses Laurentien bij de opening van de reizende Taal tentoonstelling op 17 maart 2014. De kleur van de jas vind ik haar heel goed staan, maar de jas zit zo vreemd. Persoonlijk denk ik dat dat komt door het model van de jas. Jammer!

De jas is ook van het merk Tara Jarmon. Eerder zagen we Prinses Laurentien al in een broek van dit merk, met een heel drukke print. De jas was ook verkrijgbaar in het groen. De kleur die Laurentien draagt vind ik persoonlijk mooier. 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeelding Prinses Laurentien: screenshot – Overige afbeeldingen: Tara Jarmon (via Lyst)

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments