Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 29 jul 0 reacties

Designer: Tara Jarmon (1)

In januari 2014 was Prinses Laurentien aanwezig op basisschool de Horizon in Delft. Ze was daar aanwezig om voor te lezen tijdens het Nationale Voorleesontbijt. De Prinses was gekleed in een broek met drukke print.

Ik was gelijk fan van deze broek. Ondanks het feit dat ik zelf geen broekendraagster ben, vind ik de print en het model heel mooi voor de Prinses. Een typische-Laurentien-broek! Na lang zoeken had ik de moed opgegeven dat ik de broek zou vinden, maar zo'n 3 maanden later kwam ik de broek toch nog tegen! Altijd leuk natuurlijk!

De broek is van het merk Tara Jarmon! Na even verder klikken, kwam ik er achter dat het niet de enige keer is dat ze kleding van dit merk droeg! De broek is overigens – voor de liefhebbers – nog steeds te koop! De oorspronkelijke prijs was E 265. Momenteel is de broek via Lyst verkrijgbaar voor E 106. Dus ben je fan en wil je de broek graag hebben? Dan is dit je kans ;-). 

Wat mij betreft is het plaatje compleet. De broek vind ik erg mooi gecombineerd met de zwarte longblazer en groene top. De ketting is wat groot, maar past wel erg goed bij haar kleding. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties op deze kledingset! Mag ze dit wat jullie betreft vaker dragen? Ik stem voor!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeeldingen Prinses Laurentien: screenshots – Overige afbeeldingen: Tara Jarmon via Lyst

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments