Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 16 apr 0 reacties

Designer: Sergio Rossi

Koningin Máxima heeft in haar schoenencollectie een paar zandkleurige sandalen van het Italiaanse merk Sergio Rossi. Tot nu toe hebben we ze slechts eenmaal gezien tijdens de reis naar de Antillen in 2011 en sindsdien zijn ze uit de spotlights verdwenen. Als ik naar de foto's kijk, vermoed ik dat het niet de meest comfortabele sandalen zijn, maar toch zou ik het leuk vinden als we ze in de toekomst weer eens zien. Deze tint in combinatie met kleuren als felrood en donkerblauw vind ik vaak erg geslaagd, dus ik zou het toejuichen als ze op een zomerse avond deze sandalen weer eens tevoorschijn haalt. 

Máxima met de schoenen:

Close up:

Sandalen van Sergio Rossi, die te herkennen zijn aan een goudkleurige logo aan de onderkant. Helaas heb ik geen rechtenvrije foto waarop dit goed te zien is, dus het enige dat ik jullie kan tonen is een model met soortgelijke bandjes in een andere kleur. 

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments