Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 23 aug 0 reacties

Designer: Oso Couture

Op Koningsdag 2014 zagen de leden van de Koninklijke familie er schitterend uit! Wie ik er echt uit vond springen was Prinses Anita. Lange tijd heb ik gedacht dat zij in Dolce & Gabbana gekleed ging, maar het week wel wat af van de oorspronkelijke jurk. Ook was de stof bijna hetzelfde, maar niet helemaal. Ik twijfelde dus een beetje.

Laat ik nu vandaag een berichtje krijgen van Hansje Görtz (ja, inderdaad, de voormalige nanny van Prinses Amalia, Alexia en Ariane, hoe gaaf!) uit Oegstgeest, dat zij weet waar de kleding van Prinses Anita gemaakt is! Het is gemaakt door ontwerper Achmed Oso van Oso Couture uit Oegstgeest! 

Foto ©Oso Couture op facebook

De winkel van Oso Couture is gevestigd in het voormalige pand van Erny van Reymersdal. Sinds 2009 zit deze zaak daar. Ze maken voor namelijk kleding op maat, maar verkopen ook wel kleding van MaxMara en Natan. 

Foto ©Oso Couture op facebook

Achmed komt oorspronkelijk uit Syrie, waar hij het vak van zijn moeder al meekreeg. Een aantal jaren geleden heeft hij de Nederlandse Nationaliteit gekregen. De website van Oso Couture is hier te vinden. De jurk van Prinses Anita is uiteraard niet te vinden op de website, omdat het maatwerk is. Maar, de stoffen zijn wel terug te vinden op de facebookpagina van Oso Couture!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeeldingen Prinses Anita: screenshots – Overige afbeeldingen: Oso Couture

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments