Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 21 okt 0 reacties

Designer: NATAN

In het jaar 2006 had modehuis NATAN een pump in de collectie met een kleine hak en een strikje aan de zijkant. Prinses Máxima zagen we dat jaar met een groene versie tijdens een bezoek aan de ING Bank en ook een bruine versie werd aangeschaft. Helaas zijn de groene pumps (en het bijbehorende mantelpakje) slechts eenmaal gedragen, maar gelukkig duiken de bruine pumps af en toe nog op bij Máxima, die een sterke voorkeur heeft voor hooggehakte peeptoes en gewaagde sandalen. 

Schoenen van NATAN:

Máxima met de groene versie tijdens een bezoek aan de ING Bank, februari 2006. Ik zou het super vinden als Máxima dit ensemble met bijpassende accessoires deze winter opnieuw draagt. Het is zonde als zo'n mooi (en ongetwijfeld duur) mantelpakje slechts eenmaal gedragen wordt! 

De bruine versie zagen we voor het eerst tijdens Koninginnedag 2006:

Ook tijdens het Erasmusfestival in 2006 zagen we Máxima met de pumps. 

In 2007 combineerde Máxima de pumps met een blauwe mantel van modehuis NATAN. 

Vervolgens verdwenen de pumps een paar jaar uit beeld, maar tijdens de Week van het Geld 2012 zagen we ze opnieuw in combinatie met een hippe jumpsuit van Michael Kors. 

Close up:

De laatste keer dat we Máxima met de schoenen zagen was in april dit jaar. Ook nu combineerde Máxima de pumps met haar donkerblauwe mantel van NATAN. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl 
www.ppe-agency.com
www.monarchypress.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments