Eind april 2014 werd de World Press Photo Award 2013 uitgereikt door Prins Constantijn. Prins Constantijn is beschermheer van World Press Photo. Tijdens de uitreiking was ook Prinses Laurentien aanwezig. Prinses Laurentien droeg een donkerrood met taupekleurig jurkje. Aan de voorkant zijn bloemen geborduurd.

Het jurkje is behoorlijk kort, maar Prinses Laurentien lost dat heel goed op door de donkere panty of maillot er onder. Zoals de titel al zegt, is ook dit jurkje van Hoss Intropia.

Laurentien combineert hier de vrij drukke jurk met rustige accessoires. Zwarte schoenen, een zwarte armband, en een paar oorbellen. Ondanks dat ik zelf niet echt fan ben van dit jurkje, klopt voor mijn gevoel het totaalplaatje wel. Wat vinden jullie er van?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Bron foto's: ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

Overige afbeeldingen: Hoss Intropia op facebook

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 04 jul 2014 - 18:07

Wat een super leuke outfit. Staat haar geweldig, deze wat lichtere kleuren. Met een grijze panty of een paar enkellaarsjes staat het vast ook heel mooi. Leuke clutch ook!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 04 jul 2014 - 16:41

Ik vind dit niet een geweldig jurkje. Zelf zou ik het dan ook nooit kopen.
Bij Laurentien staat het prima. Goed dat ze er een donkere panty of maillot onder draagt!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 04 jul 2014 - 13:16

Wat een leuke en grappige clutch, ik dacht bij eerste indruk dat het een cadeautjes was...........ha ha.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 04 jul 2014 - 13:08

Inderdaad Marianne, het contrast tussen de haarkleur en de wenkbrauwen is te groot. Dit maakt hard. Volgens mij is ze van nature donker en kleurt ze haar wenkbrauwen donker in, waardoor het contrast nog groter wordt. Staat onnatuurlijk. Jammer. Spontane en leuke vrouw, lijkt me.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 04 jul 2014 - 19:26

Ja, helemaal mee eens. Ik zou Laurentien ook graag eens met een andere make-up zien, waarbij de wenkbrauwen wat minder donder worden ingekleurd. Het jurkje vind ik mooi door de bijzondere applicaties en het mooie satijnen kraagje. Het model is geknipt voor Laurentien. Door haar slanke sportieve postuur zit het perfect.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 jul 2014 - 13:03

Ben zelf geen liefhebber van Hoss Intropia maar dit staat haar wel. Door de keuze van donkere panty en schoenen wordt het geheel pittiger en minder flets dan de combi die het model draagt. Wel mag ze van mij haar haar wat minder gaan bleken. Haar natuurlijk donkere wenkbrauwen steken leleijk af bij de haarkleur.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 04 jul 2014 - 13:03

Heel leuk en trendy jurkje. Gezien de maillot kan deze lengte heel goed. Een donkergrijze maillot en schoenen zou ook nog kunnen.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 04 jul 2014 - 12:37

Geweldig mooi en heel goed gestyled. Ik houd van haar eigenzinnige stijl.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 04 jul 2014 - 12:18

Het setje, gedragen door de mevrouw naast het model, lijkt me ook heel geschikt voor Laurentien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 jul 2014 - 21:15

Oh leuk! Goed gevonden!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 04 jul 2014 - 13:04

Ik vind die clutches zo mooi en hip. :)

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 04 jul 2014 - 11:55

Dit staat Laurentien echt fantastisch !!Mooi met de zwarte panty en schoenen gecombineerd.
Het staat Laurentien zelfs veel beter dan bij het model.
Ik zou nooit dit jurkje hebben gekozen ,maar het past helemaal bij Laurentien. TOP!!

afbeelding van Nova

Nova

vrijdag 04 jul 2014 - 11:31

Ik ben fan van Laurentien omdat ze haar eigen stijl zo duidelijk weet neer te zetten en die op een zo rustige manier trouw blijft, de laatste jaren met vermindering van teveel, helemaal top. Daarbij vind ik haar er altijd heel gelukkig uitzien, ze straalt van binnen naar buiten, weet het niet anders te zeggen, het komt zo oprecht op mij over.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 04 jul 2014 - 10:12

Staat haar erg goed! Veel mooier gecombineerd dan op de foto met het model (of wie het dan ook is). Zeer geslaagde combinatie!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 jul 2014 - 09:27

Ik vind Laurentiens combinatie met een donkere maillot vele malen mooier. Hoewel ik dit jurkje zelf nooit zou kopen, vind ik het erg leuk staan bij de prinses. Ik heb het idee dat ze de laatste tijd wat meer balans vindt in haar kledingstijl....

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 04 jul 2014 - 09:19

Prachtig, zoals prinses Laurentien het draagt, zonder de gestrikte sjerp die het doormidden deelt. Hierdoor lijkt ze ook langer.De accessoires die ze gebruikt zijn altijd erg goed gekozen. Ze kleedt zich, net zoals prinses Mabel, vaak erg verrassend. Ik mag dat graag zien!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?