Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 04 jul 0 reacties

Designer: Essentiel Antwerp

In maart 2014 waren Prinses Margriet en Prinses Laurentien samen aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Awards in Brussel. Prinses Laurentien was gekleed in een jurkje in lichte tinten, met een soort ruitprint.

Bij het jurkje droeg ze mooie bijpassende oorbellen. Het jurkje vind ik haar heel goed staan, maar ik vind het wel heel jammer dat ze er een gele sjaal bijdraagt. De sjaal vind ik absoluut niet passen bij het jurkje. Persoonlijk denk ik dat het plaatje compleet was geweest zonder sjaal. 

Vanochtend kwam ik tijdens het speuren naar kleding van Laurentien ineens dit jurkje in donkerblauw met wit tegen. De print van het jurkje herkende ik direct, omdat ik al heel wat keren dit jurkje heb proberen te vinden. Na even verder zoeken zag ik dat het inderdaad om eenzelfde jurk in een andere kleur ging! En het leukste hiervan vind ik, dat het een merk is waarvan ik me niet kan heugen dat ik ooit eerder heb gehoord dat Prinses Laurentien hier kleding van droeg: Essentiel Antwerp! Het enige nadeel van het jurkje vind ik de opvallende donkere rits. Opvallende ritsen zijn momenteel erg in bij jurken, ook bij designerkleding. Wat mij betreft mogen ze daar heel snel mee stoppen.

Wat mij betreft mag ze hier vaker iets gaan kopen, maar dan met bijpassende accessoires. En dit jurkje mag ze recyclen, graag zelfs!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Beelden prinses Laurentien: screenshots – Overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments