Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 jun 0 reacties

Bijzondere looks voor een bijzondere lunch

In een grotere zaal en een kleiner gezelschap vond er vandaag weer een Uitblinkerslunch plaats. En dat leverde een bijzondere foto op. 

Alleereerst de look van de koningin. Eigenlijk zou hier een gifplaatje van een applaudiserend persoon wel op zijn plek zijn, want ondanks haar drukke agenda weet zij haar slanke lijn jaar op jaar te behouden. De NATAN-jurk van vandaag bewijst dat, want het kledingstuk dook eerder op in 2010, 2011, 2012 en 2014. Door de keuze voor zwarte sandaletten, vind ik de look van vandaag het meest geslaagd.  

Links: 2011. Rechts: 2014. 

Omdat er in iedereen een uitblinker schuilt, vind ik het altijd leuk om te fantaseren over mijn kledingkeuze voor een koninklijke lunch. Als ik naar de vrijgegeven foto's kijk, zie ik dat er héél veel mogelijk is. Bij de heren zie ik bijvoorbeeld een pak zonder das, een prachtige beige pak mét das, een zwart pak met witte vlinderdas en casual Jeans. Bij de dames zie ik (cocktail)jurken, een ton sur ton-look met pantalon en blouse, een zakelijke blazer én een t-shirt met de tekst 'zwarte piet is racisme'. Als ik moest kiezen, zou ik voor een look à la de rode jurk gaan. Jij? Hier kun je de foto groot bekijken. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments