Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 07 mei 11 reacties

Beatrice en Máxima twinnen, maar wie gaat er winnen?

De een shopte bij Valentino, de ander bij Taminiau. Toch hebben de mantel van Beatrice en de jurk van Máxima best wat gemeen. Zeg het maar: welk ontwerp vind jij mooier?

PPE/BSR

Stemmen maar!

Mijn voorkeur gaat uit naar...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Màxima in Tamineau prachtig. Ik.vind alleen de handschoenen hier niet mooi bij staan. Had gekozen voor mooie gehaakte handschoenen.

Ben zowel groot fan van onze koningin, als van Jan Taminiau. Toch op mantel van Beatrice gestemd. Zij droeg deze mantel al jaren geleden en ik vind de outfits ook niet helemaal vergelijkbaar, maar heb mijn keus gemaakt op basis hoe de outfit stond. Bij Maxima lijken de mouwen wat lang en zitten er een wat vreemde rimpels aan de zijkant van buste en rond taille. Mantel van Beatrice stond perfect.

Niet echt twinnen, maar wel heel mooi beide jurken met zo’n opengewerkte hals/ schouder inzet. De jurk van Taminiau wint wat mij betreft, maar ik vind ze eigenlijk allebei mooi.

Ik heb niet gestemd omdat beiden absoluut niet met elkaar te vergelijken zijn en niet eens op elkaar lijken. Het komt door het opengewerkte gedeelte maar zelfs dat is niet te vergelijken met elkaar.

De jurk van Taminiau (Maxima) is, vergeleken met de mantel die Beatrice droeg, in mijn beleving eleganter en zwieriger door de wijde, langere rok.
Ik vind de mantel (DIT) stijfjes overkomen en te kort.

Beide kledingstukken zijn mooi. Maxima’s hoed is mooier.

Ik kies voor Valentino. Zit beter, lengte niet zo gezapig en is meer in evenwicht door het kraagje aan de bovenkant. Ook een mooie kleur en mooi afgestyled. Op de hoed na misschien.

Hier kies ik voor Valentino! Ik vind de originaliteit groter!

De hoofddeksels buiten beschouwing gelaten, dan kies ik voor de mantel van Beatrice. Prachtig!

Beide heel mooi. De foto van Beatrice is gemaakt in 2011 tijdens het huwelijk van William en Catherine, al weer heel lang geleden. Het hoofddeksel ben ik niet zo weg van, maar de schoenen zijn wel heel schattig. De mantel vind ik net een ietsie pietsie meer ‘af’, dus kies ik voor dit.

Oh wow ja, dat lijkt erg op elkaar.
Ik vind de robe manteau zeker met deze vollere stof iets mooier zeker op een koninklijk event (niet t hoofddeksel!)
Ietsje langer voor vandaag de dag.

Maar de jurk van Maxima is waarschijnlijk wat zwieriger, en daardoor ook leuk.