Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 04 apr 17 reacties

Amalia twee keer in actie tijdens Spaans staatsbezoek

Op 17 en 18 april brengen koning Felipe en koningin Letizia een staatsbezoek aan ons land. Prinses Amalia komt op beide dagen in actie.

Op woensdag 17 april woont de prinses het staatsbanket in het Koninklijk Paleis in Amsterdam bij. Prinses Beatrix en prinses Margriet zijn eveneens aanwezig, waardoor we die avond maar liefst vier Nederlandse tiara’s in actie zien.

Op donderdag 18 april is Amalia aanwezig bij een receptie in Museum STRAAT. Tijdens de receptie openen de koninklijke paren een expositie van tien Spaanse en Nederlandse muurschilders.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Toch wel heel jammer dat Laurentien en Constantijn er ook niet bij zijn.

Leuk dat Amalia er ook voor het eerst bij zal zijn! Een hoop Tiara prcht en praal, maar wil Letizia een beetje meedoen zal ze wat van de Oranjes moeten lenen denk ik, zo’n juwelenrijkdom heeft t Spaanse huis dacht ik niet!

De Borbones hebben niet zoveel tiaras als de Oranjes, maar zeker La Buena en de twee parel tiaras van Cartier zijn zeer imposant.

Denk dat lenen niet nodig zal zijn. “La buena” is best impressionant…

Heerlijk……een staatsbezoek. Dat belooft een hoop glitter en glamour….hoop ik. Ontzettend leuk dat Amalia er ook aan deelneemt…

Ik kijk ook enorm uit naar dit staatsbezoek. Wat een glitter en glamour gaan wij te zien krijgen. Koningin Maxima en koningin Letitzia gaan zeker uitpakken, verwacht ik;) Ik verwacht dat zij allebei de allergrootste tiara die zij in de kluis hebben liggen, gaan dragen. En Amalia gaat ons zo verassen verwacht ik:) Ik kan niet wachten:)

Toppie!
Kom maar op met alle glitter en glamour😉

Wat super leuk! Ik keek al uit naar het bezoek, maar nu helemaal.

Gaaf! En Amalia, heel goed bezig!

Wat een leuk vooruitzicht! 🤓

Zin in!!

Heerlijk weer een staatsbezoek met alle toeters en bellen en veel tiara’s 🤪

Mooi 👍

Super leuk dat wij Amalia gaan zien. Ik ben erg benieuwd! En een verwennerij tijdens het staatsbanket, wordt een drukke avond voor jullie dames😉. Maar nu al bedankt voor jullie inspanningen.

Wat leuk dat ze erbij is.
Zal voor haar spannend zijn. 👑

Wat super leuk dat Amalia zelfs twee keer aanwezig is tijdens het staatsbezoek! Het valt me wel op dat het programma voor Letizia en Máxima wel heel leeg is, of ligt dat aan mij?!

Leuk, ben heel benieuwd! Ik hoop dat we haar vaker gaan zien bij dit soort dingen.