Avatar foto Door Moderator Petra
Amalia 14 okt 37 reacties

Amalia prachtig in rood, Máxima kiest voor grijs bij huwelijk

Vanochtend schreef Josine een blog over Willem-Alexander en Máxima, die samen met Amalia aanwezig waren op het feest aan de vooravond van het huwelijk van hertogin de Medicaneli.

Vandaag zijn ze ook aanwezig bij de huwelijksvoltrekking zelf. Prinses Victoria of Hohenlohe-Langenburg, zij is de bewuste hertogin de Medicaneli, trouwde vandaag in de St. Michielkerk in Jerez de la Frontera met Maxime Corneille.

Koningin Máxima koos voor een nieuwe grijze japon met een nieuwe bijpassende schotelhoed, die is bevestigd op een haarband. De hoed is een ontwerp van Berry Rutjes. Naar de ontwerper van de jurk wordt nog gezocht.

Prinses Amalia koos een rode gebloemde japon van Natan. Eerder zagen we haar in een blauwe variant van deze japon tijdens haar Caribische tour. Amalia maakte haar outfit compleet met een rode clutch en rode pumps.

Amalia met hetzelfde model jurk in grijsblauw op Bonaire. Ook een mooie jurk, maar wat mij betreft is de rode wat flamboyanter. Wat vinden jullie?

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Amalia draagt de goudkleurige haaraccessoire die koningin Máxima droeg op prinsjesdag 2020.

Foto ©PPE/pool/Nieboer

Als ik me niet vergis, draagt Amalia deze tassel oorhangers van koningin Máxima.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
37 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Waar komt het pak van de koning vandaan

Een erg vreemde creatie die schotelhoed…net een koptelefoon waarvan de andere helft mist

Ook de kleur flatteert niet en die hoge split is wel erg uitdagend.

Is de grijze jurk wellicht van Edwin Oudshoorn? Het doet mijn denken aan een trouwjurk die ik eens gezien heb.

Amalia haar jurk vind ik voor haar een ouwelijk model. Rood staat haar goed. Ik hoop dat ze wat jeugdige modellen kiest voortaan. En haar haar opsteekt want dat staat haar zo goed. Máxima haar jurk kan ik niet beoordelen want ik heb hem niet in het geheel gezien. De hoed vind ik wel vreselijk. Raar geval zo aan de zijkant van het gezicht. Grijs vind ik een mooie kleur maar deze kleur maakt Máxima flets.

Hopelijk volgen er meer foto’s. Eerste indruk is dat de jurk in het rood veel beter bij Amalia past. Maxima, tsja ik schrok wel een beetje van de erg hoge split. Vind ik niet chique.

Máxima en Amalia staan beiden rood erg goed ❤️, Amalia floreert bij het toepassen van krachtige kleuren

Doordat er link bij zit naar Twitter kwam ik daar weer eens en de commentaren zijn echt naar daar. Zouden Maxima en Amalia die nu ook lezen?
Je kan daar wel het hele plaatje zien.

Ik heb geen toegang tot X aka Twitter, ben met name benieuwd naar duidelijke totale plaatjes van beiden. Tot nu toe vind ik de overdag outfits er niet best uitzien….
Verder lijkt het goud kleurige takkenbosje op het hoofd van de kroonprinses miezerig over te komen maar wie weet verandert dat bij duidelijker foto’s; heeft iemand misschien een toegankelijke link?

Ik be ook niet ervaren met links op twitter of ergens anders en het is inderdaad een soort takkenbosje of geweitje.
Een commentaar op X was: wat hebben ze Amalia nou weer aangedaan

eerlijk gezegd snap ik die opmerking voor wat betreft de haardecoratie. Totaal misplaatst (letterlijk in dit geval) Het is zo net een hele armoedige tiara uit een carnavalswinkel.
waarom zegt niemand in haar omgeving daar iets van, dan snap ik dan ook weer niet

Zoals de haardecoratie is geplaatst doet het mij aan een soort ” tiara” denken ….

Dat is idd de bedoeling maar of het geweitje net zo mooi uitkomt op heur hoofd is maar de vraag, op heur moeders hoofd pronkte het mooi 👍🏼

Amalia en rood is een mooie combinatie! Jammer dat het haar accessoire zo midden op haar hoofd heeft laten zetten. Iets meer aan de zijkant geeft net wat meer aan deze look. Máxima had dat ook.
Máxima lijkt mooi wat ze draagt maar ik vind die hoeden waarmee je je totaal afsluit van 1 kant niet zo mooi

Wat zien ze er bijden prachtig uit! Leuke verassing. Benieuwd naar Amalia vanavond

Glamour latina queen’, Maxima ten voeten uit, zowel in de rode ES jurk met pikante sandaletten als in de grijze 80’s japon met hoge split. De rode high heels passen goed bij deze jurk, een aparte veronderstelling trouwens dat je met een grote maat geen open schoenen zou kunnen dragen, ze staan er leuk bij en de voeten zijn verzorgd en het is nog zulk heerlijk weer in Spanje. De grijze jurk is lastig te beoordelen, het bovenstuk is verfijnd en mooi vallend en de haarband (het lijken wel olijven blaadjes) is moeilijk te zien, maar komt vast nog wel een keer in beeld. Amalia ziet er netjes uit, mag voor mij wel een tikkie sprekender, maar ze staat nog aan het prille begin, maar jaja hoe leuk is het dat ze volop wordt geïntroduceerd😉.

Hoewel netjes, zou ik t leuk vinden als Amalia meer zou experimenteren met bijzondere ontwerpers.
Ik zag dit bij uitreiking Tony awards;
https://www.arabnews.com/node/2391071/lifestyle

Beste Siobhan,
mooie suggestie, maar ik denk dat Amalia als jonge vrouw nog volop aan het “voelen” is wat bij haar past.
Zal nog wel een paar jaartjes duren voordat we haar definitieve stijl gaan zien.

Goede suggestie maar stel je hier de reacties eens voor als ze het pak op foto nr 3 zou dragen. De boel zou hier ontploffen 😂😂. Misschien lijkt ze op haar vader die kleding/mode ook maar matig interesseert anders trek je niet zo’n vreselijk beige/gelig pak aan.

De jurk van Maxima is moeilijk te beoordelen, maar ik neig naar een sjiek geheel. De losse haren bij deze halslijn maken Amalia wat massief. Naar achteren of los opgestoken maakt het luchtiger en opener.

Amalia’s jurk is een prachtige keuze. Maxima ziet er ongelooflijk uit, zo verzorgd, een zachte kleur die haar toch geweldig staat en dan die hoge split … Wauw.
Ik denk vaak: het moet wat zijn om Maxima’s dochter te zijn. Alsof je in het gezelschap bent van een spotlight die de hele tijd aanstaat. Ik denk dat M & Amalia een hele mooie moeder-dochterrelatie hebben, maar ik wens het Amalia toe om, als de tijd rijp is voor haar, ook alleen voor het voetlicht te treden in solo activiteiten. Ik vermoed dat zij een heel diepgaande, innemende stijl heeft (als mens) die enorm geapprecieerd zal worden. Ik kijk er ook naar uit hoe haar stijl zal mee-evolueren met haar leeftijd.

Mooie jurk van Amalia. Deze kleur staat haar veel beter dan de fletse kleur. In de eerste instantie had ik de haardecoratie niet gezien. Even zoeken waar die zat. Wel mooi zo subtiel. Haar haar had ze beter uit haar gezicht kunnen doen, eventueel in een losse staart. Maxima haar jurk vind ik niet mooi met al die vouwen en rimpels. Haardecoratie vind ik echt vreselijk, helemaal over de top.

Wat zien de dames er mooi uit, Máxima prachtig in sjiek grijs. De haaraccesoire vind ik niet mooi. Amalia prachtig in deze rode jurk. Had leuk gestaan als ze haar haar had opgestoken in een nonchalante look, dat het meer uit haar gezicht was geweest. ( gordijntjes open). Willem-Alexander keurig in het pak.

Lastig om op basis van zulke fotootjes een indruk te krijgen, maar:
Jurk Maxima, uhmmmm bijzonder. Die van gisteravond past veel beter bij haar flamboyante persoonlijkheid.
Amalia: ik vind dit ietwat massief ogen. In het zachtblauw was het beter, maar in het algemeen zou ik niet van die hooggesloten jurken adviseren voor haar.
WA: vele malen beter dan dat beige zomerpak dat blijkbaar nog steeds niet in de kliko is verdwenen!

Oooops, als ik me moet baseren op geleverd fotomateriaal dan schrik ik hier enorm van oftewel ‘niet best’. 🫣
Met alle respect doet dit – deze outfit cq dit fotobeeld – totaal niets voor het voluptueuze figuur van onze kroonprinses en onze koningin???? Ik hoop en wens voor haar dat er voordeliger foto’s online komen want anders…. 😱

Mooie jurk van Maxima. De plooitjes maken het feestelijker. Grijs blijft toch wat saaie kleur. Maar wat een split zeg! Die is niet saai 😉
Amalia ook mooi in rood.

Top! Willem Alexander…..: dit kostuum ziet er prima uit.
Maxima heeft voor een chique grijze kleur gekozen van zo te zien mooie stof!
De jurk is niet geheel zichtbaar, dus reageer ik voorzichtig.
Maar ik vind de plooien in top en rokgedeelte leuk aangebracht en de stof valt zo fijn soepel.
De haartooi zou ik eerst wat beter willen zien om er iets van te vinden.
Amalia draagt een mooie rode variant van de lichte grijs-blauwe jurk op Bonaire, die ik toch ook heel aardig en fijntjes vind; zeker op die locatie!
Deze kleur is opvallender en krachtig, maar het bovenstuk komt minder goed tot z’n recht door de haargordijntjes die erover vallen.
Dat geeft ook iets gedrongens aan haar houding.
Een half-of geheel opgestoken kapsel zou het plaatje eleganter gemaakt hebben naar mijn idee.
Ik hoop dat ze genoten hebben met elkaar.

Hoi Lieske,
Wat een mooi woord: haargordijntjes.
Beschrijft het perfect, zal ik af en toe van je lenen 😉

Amalia prachtig, in het rood is deze jurk veel leuker , en rood staat haar zoooo goed.
Met opgestoken haar had het nog mooier
gestaan, dan komt de halslijn beter uit.
Maxima met overdreven hoed,de jurk zou zo mooi kunnen zijn ,maar……. eigenlijk vind ik deze hele hoge split niet kunnen,
al heb je nog zulke mooie benen.

WauW Amalia ben je mooi! Dat rood staat haar echt geweldig en wat een mooie haar accessoire. Máxima ook Spaanse chique in deze outfit. Wat leuk om verwend te worden met deze foto’s!
Ik ben benieuwd naar de outfit die Amalia morgen op de verjaardag van Christiaan van Denemarken gaat dragen!

Ohhh, wat ziet Amalia er mooi uit! Wat doet deze kleur veel voor de jurk. Top gedaan.
Maxima ziet er ook prachtig uit. Ben benieuwd naar meer foto’s. En gelikkig een donker pak voor WA😉

Amalia staat prachtig in deze rode jurk, veel mooier dan de wat fletsere kleuren van dezelfde jurk op Bonaire. Lijkt erop dat sprekende kleuren een mooiere keuze voor haar zijn. Mooi met de accessoires in rood.
Maxima in prachtig grijs in een heel mooi vloeiende stof én met spectaculaire hoed. Supersplit (met zulke benen altijd doen!) en de rest hooggesloten en lange mouwen. Heel goed gedaan; niet en en, maar of of 👏

Dit pak van WA ziet er beter uit. Amalia: heel mooi, rood staat haar beter dan het fletse blauw. De haardecoratie vind ik ook leuk. De jurk van Maxima vind ik heel mooi, de kleur en het model, behalve de split, die zit tot halverwege haar bovenbeen, te hoog vind ik. De hoed vind ik niet mooi, zo’n schotel aan de zijkant van het hoofd. Alleen die bloemen was mooier geweest.

Ahh, wat zien de dames er mooi uit! Maxima sexy met haar split en Amalia vind ik erg feestelijk in de rode jurk. Ik vind alleen de haaraccessoire er niet zo bij passen, is dat nu dezelfde als Maxima droeg op Prinsjesdag in coronatijd?

Ik vind de rode jurk van Amalia práchtig. Ik had niet in de gaten dat het die blauwe was, de rode vind ik toch echt een stuk krachtiger en mooier.

Uhm, die split van Máxima tot bovenaan haar been? Die durft hoor 😉

Kan weer niet bewerken.
Wat ik vergat te zeggen, wat we tot nu toe zien van de jurk van Máxima vind ik hem best mooi.

Amalia ziet er mooi uit! De jurk van Máxima vind ik wat saai. Grijs staat de koningin wat minder goed.
Overigens wel jammer dat Amalia telkens in het buitenland ‘actief’ is en in Nederland niet.