Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 24 jun 0 reacties

Amalia koos samen met Máxima haar diadeem uit

Na de veelbesproken fotosessie vond er vanmiddag ook nog een persgesprek plaats. Rick Evers stelde een interessante vraag aan prinses Amalia. 

De royalty-journalist, bekend van radio, tv en de website Royalinsider.nl, vroeg de prinses naar de voorbereidingen van haar tiaradebuut. Gelukkig nam de prinses alle tijd voor een leuk antwoord. Amalia: "Om zoiets voor het eerst te mogen doen, was voor mij echt ontzettend gaaf. Zeker met mijn voorliefde voor tiara's. En ik vond het heel mooi eigenlijk dat ik de huwelijkstiara van mijn moeder mocht dragen. Er gaat heel veel aan vooraf. Een jurk kiezen en dat soort dingen, en daar zijn ook heel veel gesprekken over geweest en discussies, en dit en dat. Maar uiteindelijk ben ik er heel blij mee hoe het eruit is komen te zien." 

Vooral bij die laatste zin dacht ik 'you go, girl!'. In een wereld waarin tienermeisjes allemaal even onzeker lijken te zijn, geeft de prinses gewoon aan dat ze tevreden was met haar look. Ondanks de soms pittige reacties die op sociale media werden geuit. (Hier bleef het gelukkig netjes, waarvoor dank!)

Goed, terug naar het interview. Rick Evers vroeg namelijk door. De journalist wilde weten of het haar keuze was geweest om haar moeders huwelijkstiara te dragen. Prinses Amalia: "Mijn moeder stelde het wel voor…", waarop Máxima aanvulde: "… ja, zo van: dit zijn de mogelijkheden. Wat zou je willen? En Amalia koos onmiddelijk voor mijn huwelijkstiara."

Voor wie de bewegende beelden wil zien: 

Wat we nu dus weten is dat de keuze voor een diadeem inderdaad via koningin Máxima gaat én dat het Amalia's eigen keuze was. Haar eigen verjaardag gaat ze binnenkort (over twee weken) helaas zónder diadeem vieren en naar het er nu naar uitziet ook zónder media. 

En nog een laatste foto om de blog mee af te sluiten: Amalia's tasje was vrijdag zo klein, dat haar mobiel over het randje mee kon kijken. Jup, ook daarin lijkt ze op Máxima 😉

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments