Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 nov 0 reacties

Alvast een voorproefje: Máxima's Noorse looks

Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover: het staatsbezoek aan Noorwegen! In deze blog zie je Máxima's Noorse looks. 

We beginnen natuurlijk bij het begin. In 2001, een paar maanden na haar verloving, woont Máxima als prinses-to-be de bruiloft bij van Haakon en Mette-Marit. Haar grijze jurk is een ontwerp van Chanel.

In 2003 is Máxima aanwezig bij de bruiloft van Martha-Louise en Ari Behn. Haar oranje Valentino is mijns inziens iconisch, haar blonde krullen (die over het diadeem heenkukelen) meer dan schattig. 


Foto: PPE/Nieboer

Op de vooravond werden we ook nog getrakteerd op deze bijzondere kleurencombinatie. 

 

Begin 2007 vertrekt Máxima hoogzwanger naar Noorwegen om de zeventigste verjaardag van koning Harald te vieren. Daarbij komen twee avondjurken in beeld. 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: Noorse hof/PPE

Een paar maanden later viert de Noorse koningin ook haar zeventigste verjaardag. Máxima is er weer bij, maar nu heel wat kilo lichter. 


Foto: Noorse hof/PPE

Kort na de inhuldiging is Máxima bij de veertigste verjaardag van prins Haakon. Het is lastig te zien, maar hier draagt ze haar blauwe maxi-jurk van Tom Ford. 

Een paar weken later is de koningin opnieuw in Noorwegen, maar nu voor een officieel kennismakingsbezoek. Haar oranje-grijze outfit komt van Natan. 


Foto: PPE/Nieboer

In 2017 vieren de Noorse koning en koningin samen hun verjaardag en daar ben ik ze nog altijd dankbaar om. Máxima trakteert ons op een heerlijke avondjurk van Claes Iversen….


Foto: Patrick van Katwijk

… een casual look voor op de boot….


Foto: Patrick van Katwijk

…. en een herhaling van haar iconische Taminiau-jurk. 


Foto: Patrick van Katwijk

En nu gauw naar bed, slapen en morgen heerlijk genieten van alle pracht en praal! Welterusten 😉 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments