Avatar foto Door Josine Droogendijk
Denemarken 13 mei 0 reacties

Activiteiten van kroonprinses Mary – 9 tot en met 13 mei

De week van kroonprinses Mary

Kroonprinses Mary heeft er weer een drukke week opzitten. Ze ging een aantal keer deze week op pad. Hieronder lees je waar ze allemaal naartoe ging en natuurlijk wat ze daarbij droeg!

Mary gaf dinsdag 10 mei een toespraak op het IDAHO forum in Kopenhagen. Het forum markeert de Internationale Dag tegen Homofobie, Transfobie en Bifobie. Mary droeg een nieuw jurkje en nieuwe pumps. De pumps kocht ze bij Sergio Rossi. 

In Kopenhagen vind de Copenhagen Fashion Summit plaats. Kroonprinses Mary en kroonprins Frederik ontvingen op woensdag 11 mei de vertegenwoordigers van deelnemende duurzame ondernemers. Kroonprinses Mary droeg hierbij een japon van H&M Conscious Exclusive Collectie 2014. De japon werd eerder gedragen door kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen en kroonprinses Victoria van Zweden heeft de japon zelfs in twee kleuren, zwart en roze. Mary combineerde haar japon met gele suède pumps van Gianvito Rossi en o.a. oorbellen en een ring van juwelier Ole Lynggaard. 

Op 10 mei is het paar gespot door voorbijgangers, volledig uitgedost in militair uniform en cocktailkjurk, beiden volledig in het wit (met dank aan StyleofMary). Er stond voor deze avond niets in de openbare agenda van het paar. Ze zien er in ieder geval mooi uit! 

 

Op donderdag 12 mei 2016 gaf kroonprinses Mary de openingstoespraak op de Copenhagen Fasion Summit. Daarbij droeg ze haar haar in een staart en ging ze gekleed in een witte, kanten rok en witte blouse. Daarbij droeg ze nudekleurige pumps van Prada en een bijpassende clutch. De rok is van H&M Conscious Exclusive Collection, net als op het diner woensdagavond.  

 

Tenslotte opende kroonprins Frederik op donderdag een fototentoonstelling met foto's van Mario Testino. Daar zijn o.a. deze schitterende foto van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary te zien! Die kon ik jullie natuurlijk niet onthouden. Het is onbekend hoe jong of hoe oud de foto's zijn. Ik vermoed dat ze op de eerste foto (zwart/wit-alleen) haar donkerrode galajapon van Birgit Hallstein draagt. Deze heeft ze een aantal keer laten vermaken en o.a. bij het jaarlijkse nieuwjaarsbanket op nieuwjaarsdag wel 'ns gedragen.

 

Info met dank aan StyleOfMary

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments