Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 27 jun 0 reacties

Accessoires Prinses Laurentien

De afgelopen tijd ontdekte ik bij verschillende kledingspeurtochten een aantal accessoires van Prinses Laurentien, die ik graag met jullie deel!

In januari van 2015 was ik aanwezig bij de opening van de NOT 2015 (verricht door Prinses Laurentien) en een workshop die ze daarna gaf. Daardoor was ik in de gelegenheid om een heel stel foto's van haar te maken, waaronder deze van haar tas.

De tas in beige, geel en zwart kwam ik onlangs tegen op internet. Deze is van Hoss Intropia!

Prinses Laurentien was op 2 juni 2014 aanwezig bij het jubileumevent van de klankbordgroep Samen Veilig Werken en Wonen.

Prinses Laurentien droeg hier een roze collier van Natan!

En, Laurentien heeft het collier ook in de kleur die hier boven is afgebeeld. Ze droeg deze bij een buitenlandse activiteit. 

Afbeeldingen ©Natan, ©Royalduo, ©TWoR, ©Hoss Intropia, screenshot video archief.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments