Avatar foto Door Josine Droogendijk
26 okt 0 reacties

6 officiele foto's vrij gegeven van Kroonprinses Elisabeth met familie

Zoals in de log van gisteren te lezen is, werd Prinses Elisabeth gisteren 18 jaar. Vandaag werden er 6 nieuwe foto's vrij gegeven van Kroonprinses Elisabeth met haar familieleden.

 

Drie generaties

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar ouders. Koningin Mathilde draagt een blauwe japon met gedrapeerde sjaal van Natan. Kroonprinses Elisabeth gaat gekleed in een witte robe manteau van Natan. Haar pumps komen van LK Bennett. Elisabeth draagt nieuwe oorbellen, van onbekende ontwerper.

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar grootouders: Koning Albert en Koningin Paola en Gravin Marie Anne 'd Udeckem d'Acoz. Koningin Paola draagt een pantalon met een jasje met print. Ook haar outfit is een ontwerp van Natan.

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar broers en zus

Foto

Kroonprinses Elisabeth met het gezin

Foto

Kroonprinses Elisabeth met alle aanwezige familieleden, waaronder ook haar peetvader Prins Amedeo

Foto

Foto's ©Koninklijk Paleis, Bas Bogaerts

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments