Máxima's agenda is leeg komend weekend, maar toch hebben we onverwachts toch nog iets om over te kletsen. Máxima heeft namelijk een video ingesproken vanwege haar werk bij de VN. Op de beelden zien we Máxima met een oranje blouse en groene oorstekers van Yves Saint Laurent. En wat mij ook opvalt: zie ik nou een piano/vleugel?

Oorstekers:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 15:49

Wat gaat ze daar doen, wie bezoekt ze, daar ben ik eigenlijk net zo benieuwd naar als naar haar kleding.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 21 sep 2015 - 15:55

Ik ook, maar dat is vast te inhoudelijk voor deze site.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 16:12

Wat mij betreft niet. Het hoofdonderwerp is hier mode, maar van mij mag je echt wel het bezoek an sich ook bespreken hoor. Graag zelfs :)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 21 sep 2015 - 16:56

Ik meen me te herinneren dat prinses Beatrix in haar jonge jaren een bezoek aan de Wallen heeft gebracht?

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 17:29

Inmiddels weet ik dat ze niet speciaal naar de wallen gaat maar naar het nieuw te openen Ons-Lieve-Heer-op-solder-museum. Om daar te komen hoef je geen pas te zetten in het gebied dat wordt aanduid als 'de wallen'. Diezelfde middag opent ze ook het bezoekerscentrum van DNB.
Als ik van 1 naar 2 zou lopen, ging ik over de wallen maar ze zal wel niet te voet gaan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 21 sep 2015 - 18:17

Aha, geen wallenbezoek dus. Foute informatie.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 21 sep 2015 - 18:59

Onze Koningin zal best eens op de Wallen zijn geweest. Het is een onderdeel van Nederland en dan van Amsterdom. Het is laat ik zeggen een toeristische trekpleister. En ja onze Koningin is Koninginvan alle Nederlanders...... Het zou wat zijn morgen de rode Miu Miu schoenen en de gouden jurk van het bezoek aan Brazilië festival hahaha flauw grapje

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 15:34

Morgen is Maxima op de wallen. Zou ze voor rood gaan? Hahaha.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 21 sep 2015 - 15:37

Ha ha! Ze heeft rode schoenen die daar heel goed bij gaan!

afbeelding van LG

LG

maandag 21 sep 2015 - 18:03

Ze heeft toch ook wat goudkleurige keding in haar kast als zij dat zou dragen dan ik zij zo toegankelijk zoals dat op deze site zo af en toe wordt genoemd;-))

afbeelding van Iris

Iris

maandag 21 sep 2015 - 15:45

Ha ha ha! We wachten in spanning af! ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 15:44

Hahaha. Volgens velen hier op de website wel iig :P

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 10:06

()

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 20 sep 2015 - 19:52

Hier zien we haar veel meer inhoudelijk bezig dan via de autocue een boodschap uitspreken. Ze doet t goed. Zit goed in de dossiers. Een zakelijke houding.

Ook hier horen we haar engels: een grote woordenschat met een sterk accent.
Een mooie outfit. Was dit de bijeenkomst na het officiele bezoek aan VS ?

afbeelding van Iris

Iris

maandag 21 sep 2015 - 14:08

Bedankt voor de video erg leuk om te zien, ook dat ze zonder autocue spreekt. Maar sorry hoor, haar woordenschat mag dan wel groot zijn; het is toch amper te verstaan? Misschien komt dat inderdaad door haar Spaanse tongval maar ik zou dan iets langzamer spreken om te beginnen, en de woorden geheel uitspreken moet toch ook te doen zijn?

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 20 sep 2015 - 20:44

Inderdaad. Er wordt haar een redelijk ingewikkelde vraag gesteld, of eigenlijk zijn het twee vragen, en daar kan ze inhoudelijk goed op reageren. Ze verstaat de Engelse taal zo te zien en te horen goed. Maar het is ook waar dat ze soms erg onduidelijk articuleert, woorden vreemd uitspreekt of delen inslikt. Wel een stuk beter dan bij dat autocueverhaaltje. Dat zg. hulpmiddel werkte tegen haar, in die zin dat ze nu te snel ging praten en onzorgvuldiger lette op dictie.
Opvallend is haar veel zakelijker kleding. Wel mooi.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 20 sep 2015 - 21:06

Deze kleur staat haar ook veel beter dan het oranjerode dat ze op de video uit Eikenhorst droeg.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 20 sep 2015 - 09:20

19 augustus - je bedoelt 19 september ;-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 19 sep 2015 - 19:08

Ik snap niet zo goed waarom deze speech openbaar moet worden gemaakt, het is voor haar werk en naar mijn mening zou die bij de GPFI alleen te horen moeten zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 20 sep 2015 - 00:52

Het valt op dat op de website koninklijk huis haar activiteiten voor VN niet of nauwelijks vermeldt

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 19 sep 2015 - 22:52

[email protected] Logisch! Maar het gaat ons toch niets aan wat Maxima voor haar werk in deze videoboodschap te zeggen heeft? Daar gaat het mij om, laat haar rustig d'r werk doen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 19 sep 2015 - 23:43

Als je het niet wilt lezen, als het over de VN gaat, dan open je dit bestand toch gewoon niet ;-)? Ok, het stond niet in de titel, dus dat kon je misschien ook niet weten. Maar, ik vind wel:

Als de UNSGSA vindt dat het vrij gegeven moet worden, wel dan doen ze dat toch gewoon? De VN geeft heel veel foto's en video's vrij, echt niet alleen van Maxima. Er gaan daar ook heel wat belangrijke personen en minder bekende personen (maar niet minder belangrijk) naar binnen en weer naar buiten. Reken maar dat al die aandacht goed is voor het werk van de VN, en dat ze mede daarom zoveel publiceren. Mathilde, Rania, maar ook minder bekendere mensen, dat komt allemaal naar buiten. Waarschijnlijk juist ook omdat het ons allemaal aangaat. Ik zie werkelijk niet in waarom dat niet verspreidt mag worden.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 21 sep 2015 - 13:10

Dat denk ik dan ook. Maar, wat bedoel je dan precies?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 13:21

[email protected] Ik probeer te zeggen dat niet alles van Maxima openbaar hoeft worden gemaakt, het lijkt me zo onrustig voor haar, zo eenvoudig is het.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 13:42

Ze krijgt er ook heel wat voor terug ;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 14:03

[email protected] Tja wat is dat "heel wat" wat Maxima ervoor terug krijgt dat het goed moet maken om altijd in de belangstelling te staan?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 14:11

Geld, paleizen, etc. Ik vind dat zelf niet in verhouding staan met privacy, maar ik zie niet in waarom dit filmpje haar privacy zou schenden. Ik weet zeker dat dit filmpje niet is vrijgegeven voor contact met de RVD en toestemming van Máxima zelf.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 14:23

[email protected] Dat etc. intrigeert me, vertel me nou eens waar dat etc. voor staat, want dat geld en paleizen behoort bij haar functie. Ik werd ook goed betaald toen ik werkte en kon mijzelf veel permitteren, een koninklijke niveau is anders maar ja ik ben niet geboren met een gouden lepel en toch heb ik een goed leven achter de rug en nog mag ik niet klagen. Ik heb het niet over schenden van privacy gehad, het ging mij er gewoon om dat wij niet alles van haar hoeven te weten.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 14:27

Een goede baan bij de VN, die ze vast niet had gekregen als ze geen koningin was. Mooie vakanties, contacten met wereldleiders, een uitgebreide garderobe. Ik kan het zo gek niet bedenken. Ze heeft zonder twijfel een heel uitdagend, verrassend en afwisselend leven, maar toch zou ik niet met haar willen ruilen. En ik begrijp de laatste opmerking. Ik hoef ook niet alles van haar te weten en zeer zeker niet van de prinsesjes. Maar een video van de VN is gewoon een onderdeel van haar werk en daarom zie ik er totaal geen kwaad in :)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 14:49

[email protected] Doordat zij met W.A. trouwde is er een heel andere wereld voor haar open gegaan en dat is logisch. Door mijn werk kwam ik ook terecht in een andere zakelijke wereld i.p.v. wereldleiders had ik contact met de hoogste bazen van vele grote Nederlandse en buitenlandse firma's, goede contacten met ambassade's en dat vond ik al geweldig, mijn kledingkast puilde uit, ik had een heel afwisselend leven en heb veel bereikt in al die jaren, vakanties waren voor mij in Nederland, Frankrijk, Engeland en Griekenland, daar was ik gelukkig mee, ik hoefde niet zo nodig naar verre landen.
Josine, ik zie ook geen kwaad in de video, daar ging het mij ook niet om dat heb je ondertussen toch wel begrepen.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 21 sep 2015 - 15:16

Eftichia, ik neem aan dat jij je baan zelf hebt uitgezocht en hebt gekregen. Maxima werkt voor de VN omdat WA met haar is getrouwd, dat vind ik een totaal andere situatie. Het is nog maar de vraag of ze ooit zonder haar huwelijk die baan had gekregen. Ik vermoed ten zeerste van niet. Verder heb ik de sterkte indruk dat Maxima bepaald geen moeite heeft met in de belangstelling staan, sterker nog, ze geniet er volgens mij enorm van. Wat natuurlijk mag. Maar dat heeft ook schaduwkanten, zoals dat zo vaak zo is en die moet ze dus gewoon voor lief nemen, want die horen er ook bij. Ik mag overigens hopen dat haar geluk niet afhangt van uitpuilende kledingkasten en contacten met hoge bazen....

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 17:46

[email protected] Die laatste regel snap ik niet, ik wilde alleen maar aangeven dat ik in andere kringen kwam vanwege mijn baan en een goed, gelukkig leven heb kunnen leiden tot de kanker in mijn leven kwam, Maxima door haar huwelijk met W.A.

afbeelding van Janna

Janna

maandag 21 sep 2015 - 15:05

@Eftichia - een deel van ons belastinggeld gaat naar de VN en dus vind ik het alleen maar redelijk dat we weten hoe en waaraan dat besteed wordt. Ik weet niet of Maxima geld verdient voor haar VN werk, maar neem aan dat haar reis- en verblijfskosten wel door de VN wordt betaald.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 21 sep 2015 - 13:34

Tja, dat schijnt het leven van een Koningin te zijn... Gelukkig heeft ze nog een vrij beschermd prive leven.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 19 sep 2015 - 17:19

Het was trouwens een video boodschap die werd afgedraaid tijdens de opening van GPFI Forum (Global Partnership for Financial Inclusion Forum) dat werd gehouden in Andalya, Turkije, op 11 september 2015.

afbeelding van Sol

Sol

zaterdag 19 sep 2015 - 17:02

Oranje staat haar goed! Letterlijk én figuurlijk... In tegenstelling tot W-A lijkt zij echt te genieten van die monarchie... :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 20 sep 2015 - 00:53

Ja... en t lijkt alsof t beeld nog wat warmer/zonniger is ingekleurd!

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 19 sep 2015 - 16:15

De oorbellen passen m.i. qua kleur prima bij de kleur van de kleding. Oranje en groen zijn allebei kleuren die voor mij echte herfstkleuren zijn. Haar haar zit netjes, prima make-up.
Op de computer waar ik nu zit kan ik geen teksten horen, dus over haar uitspraak kan ik niets zeggen.
Aan de andere kant, doet ze hier op deze site het wel eens goed (Prinsjesdag over het algemeen niet meegerekend).

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 19 sep 2015 - 18:39

Ja, ze doet het op deze site best wel eens goed.... Sommige reacties (vaak van dezelfde mensen) zijn inderdaad wel erg kritisch over Máxima. Tja, hoge bomen vangen blijkbaar veel wind.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 14:12

!

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 21 sep 2015 - 09:08

Hendrikje voel je niet verplicht om altijd een in jou ogen grappig antwoord op mijn opmerkingen te geven.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 14:14

!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 13:00

Ik vind dat er niks mis is met de vraag die orchidee stelt. Over het algemeen zijn mensen hier kritischer, dus dan mag er best wel eens een tegengeluid klinken of een vraag daarover. Als je het niet eens bent met een reactie dan kun je je altijd wenden tot mij via het contactformulier. Maar ik krijg het idee dat het meer een persoonlijke kwestie tussen jullie beiden is. Dat is voor beiden niet leuk, dus probeer daar van beide kanten ook op te letten :-)

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?