Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 okt 78 reacties

Zonder make-up is Máxima onherkenbaar

Al ruim twintig jaar kijk ik dagelijks naar foto’s van koningin Máxima. Toch herkende ik haar bijna niet toen ze gisteravond in Tanzania arriveerde.

Make-up kan veel met je doen. Dat zie ik in Hilversum, als sterren voor een tv-uitzending de visagieruimte betreden en koningin Máxima bewees het gisteravond ook met verve. Bij aankomst op het vliegveld was ze onherkenbaar.

Foto: MP

Natuurlijk kwam dat deels ook door de bril, die ze normaal gesproken alleen bij toespraken opzet. En wie beter kijkt ziet ook -naast platte schoenen- compressiekousen bij de koningin. Wie weleens een lange vlucht heeft meegemaakt, weet dat voeten enorm kunnen zwellen. Eenmaal geland kunnen je voeten zó kloppen, dat het erg pijn doet. Compressiekousen voorkomen dat. Vaak zie ik de afdruk nog in haar benen staan, maar heeft Máxima ze al wel uitgedaan voor de landing. Dit keer niet, maar zie dit aub neit als een negatieve constatering. Ik vind het namelijk stoer dat Máxima zich ook van deze kant durft te laten zien. Het hoeft niet altijd perfect, het hoeft niet altijd met torenhoge hakken. Ook een koningin is een mens van vlees en bloed.

Foto: MP

Inmiddels is wel duidelijk de koningin tijdens vliegreizen voor de VN graag haar Chloé-pak draagt. Ik ben de tel inmiddels kwijt, maar gelukkig draagt het hier ook niet om mode. Dit pak is er puur voor de bedekking, de warmte en het comfort.

Foto: MP
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
78 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Zonder make-up is Máxima onherkenbaar […]

Het gemakkelijkst is om even een rode lippenstift op te doen! Dat scheelt zo veel, en is zo gedaan! En dan was de aandacht verder niet allemaal naar haar make up-loze aankomst gegaan.

Het is toch ook mooi & voordeel daarvan is dat ze hoeft niet naar dubbel ganger opzoek…zo kan ze lekker door straten van Den Haag en niemand zal wat vam merken. ….schept vrijheid….mooi

O wat leuk, haar sproeten! Het lijkt me afschuwelijk om altijd make-up te moeten dragen. Maar ja, ik houd van naturel. Nu zie je pas goed wat een laag erop gaat, normaliter in haar openbare leven. Maxima heeft mooie ogen, een mooie lach en een slank postuur. Gelukkig ook net als elk ander mens soms last van haar voeten/benen. En daar zijn spullen voor te koop die het leven aangenamer maken: kousen en comfortabele schoenen. Je echte onderdanen verdien goede zorg. Ik vind haar leuk, zoals ze de trap afloopt. Zou ze vaker moeten doen, de comfort-look.

Natuurlijke schoonheid ,mooi !!!

Wauw wat een verschil. Ik moest even heel goed kijken

Mensen mensen, niet te geloven, ik zit met stijgende verbazing, en eigenlijk ook gruwel, nu al twee dagen te lezen dat geen make-up op hebben respectloos is, waar is die regel te vinden dat make-up op hebben van respect getuigd?

En nog absurder, het geruzie of Máxima wel of niet haar kousen aan of uit had moeten doen toen ze uit het vliegtuig stapte, ook weer dat het niet van “respect” zou getuigen dat ze haar kousen aan heeft gehouden.

Ten eerste, als Josine niet geschreven had dat het compressiekousen zijn, (vraag me af trouwens hoe je dat zou moeten zien, misschien omdat het net boven de voet wat dikker is?) zouden de complimenten in de rondte zijn gevlogen dat Máxima haar kousen zo mooi had aangepast aan de broek en schoenen zodat dat nu als 1 geheel doorloopt.
Ten tweede, het lijkt wel of Máxima hier voor een examencommissie staat zoals er geoordeeld wordt en veel met niet mis te verstane woorden “hoe erg het wel niet is” wat Máxima gedaan heeft.

Ik denk dat als Máxima dit onderwerp zou lezen ze blauw ligt van het lachen over hoe druk anderen zich maken over wel of geen make-up, en vooral weer, over de kousen.
Laat Máxima gewoon doen wat zíj wil, je kent de redenen niet van hoe of wat, en een ander heeft ook niets met die redenen te máken.
Pas als ze naakt het vliegtuig uit zou komen dan zou er reden zijn om er wat van te zeggen 😉

Ik ben het helemaal met je eens. Mooi toch puur natuur. En Máxima is dat zeker. Waarom zijn we niet blij dat we haar te zien krijgen op een manier zo als maar weinig mensen haar zien.Zelfs in het interview aan het einde van haar bezoek is hier met haar over gesproken.
Máxima heeft gelijk, het gaat over de inhoud van haar werk en niet over het uiterlijk. Zeker niet na al die uren vliegen!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Oh heden, wie maakt zich nou toch zo druk?

Eens! Ik waardeer josien der werk zeer maar vind dat ze met het formuleren van de titel van deze blog de plank al mis slaat en de discussie in de verkeerde richting duwt.

Heey josine ik wilde hier toch nog even op terug komen! Ten eerste sorry voor de felle manier waarop ik reageerde! Ik waardeer je werk zeer en geniet er keer op keer van.

Het ging mij er hier om dat het misschien kwetsend over kan komen als je iemand in herkenbaar noemt zonder make-up. Maar dit is idd de manier waarop deze site in zijn werk gaat!

Nogmaals sorry!! Hopelijk heb je het niet te persoonlijk genomen.

Ik hetzelfde, ik waardeer wat Josien al járen doet enorm maar soms stuurt ze de reacties al een beetje teveel.

Helemaal met je eens Ina! Wat een gezeur om niks. Ze ziet er prima uit en gewoon zichzelf. Naakt zou voor mij ook prima zijn hahaha…

Gezeur over onbelangrijke dingen ja naar mijn mening.
Zoals de nieuwe kleren van de keizer, als je dat sprookje nog kent 😉

Dat sprookje ken ik idd 🙂 Wat betreft het sturen van reacties door de blogger vind ik onzin. Je bepaalt zelf hoe en wat je reageert. En soms is het handig om je eerste reactie even voor je te houden en pas na een uur te reageren… of na een dag… of helemaal niet 🙂 Niet persoonlijk naar jou hoor Ina, gewoon in het algemeen.

Het zelf bepalen waar je op reageert, ja klopt, maar wat je leest daar ga je op zijn minst over nadenken, of er wordt op die manier iets in je hoofd geplant waar je zelf helemaal niet aan gedacht zou hebben.
Maar goed ook dat je het niet persoonlijk tegen mij hebt want ik héb pas een dag later een reactie gegeven 😉

Ha, dan ben ik heerlijk altijd respectloos. Nou goed, ik ben geen Máxima (lucky me), dus ik zal ook niet zo beoordeeld worden. Maar ik draag zelden make-up. Heerlijk, geen rommel op m’n gezicht. En wie doet me wat haha.

Nou daarom ben ik ook blij dat ik Máxima niet ben 😉 Doe alleen heel af en toe wat oogschaduw, mascara en rouge op maar alleen als ik daar echt effe zin in heb.

Nooit geweten trouwens van het bestaan van zulke sokken. Ik wil ze ook! Welk merk heeft Máxima? Of iemand een andere aanrader?

Compressiekousen of vliegtuigsokken kun je bij div websites kopen of in de winkel. Het dragen van deze kousen is bij vluchten langer dan 3 uur zeker aan te raden ter voorkoming van trombose. Maar worstel je met medische problemen, heb je een trombose of al eens gehad raadpleeg dan altijd een arts voordat je de kousen aanschaft.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Louter ter info : Is zeker ook aangewezen als er neiging is tot vorming van spataders .. zelfs zonder voorgeschiedenis van trombose of andere …

Compressiekousen bestaan in diverse diktes, spanningen en kleuren. Eigenlijk moeten deze kousen aangepast zijn aan uw been en moeten er dus metingen aan vooraf gaan. Sportwinkels hebben meestal een ruim aanbod, maar ook winkels met thuiszorgproducten kunnen u verder helpen.

Bij de Decathlon, werken prima.

Dank voor de tips!

Tsjonge wat een onterechte kritiek op iemand die net geland is, waarschijnlijk geen minister of president aanwezig haar te begroeten (ambassade personeel misschien). Het pak staat de koningin prima (en ze heeft het vaker gedragen) en op andere foto’s die we hebben gezien zag ze er weer uit zoals we haar kennen. Is deze look erg, nee hoor! En misschien dat iemand vergeten is wanneer een vliegtuig taxiet naar de plaats van bestemming: niet opstaan, blijven zitten totdat het vliegtuig tot stilstand komt. Een functie zoeken in Nederland: dat hebben we gezien met ZKH Prins Claus hoe dit afliep, maar ze heeft functies in Nederland: Appeltjes van Oranje, vele ere-voorzitterschappen, betrokkenheid bij Mind Us, etc. Ik denk dat ze dit jaar 2022-2023 ook gezien de bedreiging van de Macro maffia vis-a-vis haar dochter, natuurlijk ook kan gelden voor haarzelf. Bezoeken afleggen, die niet van te voren zijn aangekondigd, zullen vaker de rigeur zijn. Gezien de situatie is dit natuurlijk een optie. Maar laten we hopen dat we haar nog meer kunnen zien dit jaar.

Ze is zeker niet onherkenbaar, maar wel anders. ze heeft zo naturel wel een zachtere uitstraling dan met de zware oogmake-up die ze vaak draagt.
Geen enkel probleem om haar zo vaker te zien .

Mooi pak en leuke instappers. Alleen is Máxima wel de koningin van ons land ook al komt ze nu in een andere functie. Ik vind het niet stoer om er dan zo bij te lopen. Haar moet nodig worden geverfd, en zonder make up is prima maar niet als je normaal wel make-up draagt wanneer je in functie bent, en ,dat is ze nu voor de VN.Persoonlijk vind ik het nu respectloos voor de gast en echt niet stoer. En het is een kleine moeite om even je broek goed te doen terwijl het vliegtuig naar zijn plaats taxiet.
En verder snap ik niet dat onze koningin in eigen land weinig is te zien maar wel tijd heeft om dit soort bezoeken af te leggen die totaal niks met haar eigen land en haar functie hebben te maken. Het is leuk voor haarzelf maar wat brengt het Nederland. Niks. En ze is wel onze koningin. Zoek een functie waardoor je in eigen land beter zichtbaar bent en laat zien wat je met je functie als koningin in ons land kunt betekenen voor o.a de minderheden. Ik vind deze bezoeken ronduit belachelijk en snap niet wat ze met haar functie als koningin van Nederland hebben te maken

Is het je nooit opgevallen dat de aanzet van Máxima haar haar meestal een mix is van donker een blond? Al járen.
Het is zelfs mogelijk dat het donkere deel ook verf is aangezien ze 51 is en veel mensen dan al voor een deel, of enkele plukken, of helemaal grijs zijn.
Ook is het al jaren mode dat vrouwen als ze hun haar verven de aanzet wat donkerder (laten) verven omdat dat meer diepte in het haar geeft.

Hier een voorbeeld van Máxima met een donkere aanzet en zoals je zult begrijpen zal ze geen officieel portret laten maken als ze “eigenlijk naar de kapper moet”
https://nl.wikipedia.org/wiki/Máxima_Zorreguieta#/media/Bestand:Koningin-maxima-okt-15-s.jpg

Dit soort bezoeken hébben ook weinig met haar functie als koningin in Nederland te maken. Het hebben van eigen werk is juist bedoeld om geen inhoudsloze ‘arm candy’ (bij gebrek aan een beter woord) van WA te worden. We hebben allemaal gezien hoe bijvoorbeeld prins Claus worstelde met een gebrek aan zinvol werk (in plaats van enkel lintjes doorknippen). Ik denk dat Maxima een gelukkiger mens wordt van haar werk, en dat is ook weer goed voor de invulling van haar andere functies.

Je weet dat Willem-A onze koning is? 😉

Ik weet niet of u wel n’s interviews ziet, maar ze heeft al meermaals gezegd dat ze haar ervaringen uit het buitenland ook in Nederland toepast/gebruikt en omgekeerd, wat microfinanciering betreft is daar in Nederland Qredits voor, waar ze ook actief bij betrokken is, verder op dit vlak Wijzer in Geldzaken en Schuldenlab.nl, dus wat bedoelt u brengt Nederland niks? Het belachelijk noemen van dit werk vind ik te gek voor woorden! Zelf woon ik al ruim 10 jaar op Bali, zie hier met eigen ogen wat haar werk teweegbrengt, en hier zijn ze daar trots op, temeer als Hare Majesteit bij Internationale gelegenheden Indonesie als voorbeeld aanhaalt!

onherkenbaar vind ik nogal overdreven, gewoon hartstikke leuk haar n keer zonder make-up te zien, wat een mooi plaatje & prachtige vrouw is onze Koningin toch! Vooral deze foto vind ik erg mooi https://i.dailymail.co.uk/1s/2022/10/18/08/63583777-11326729-image-a-7_1666078438781.jpg

Die foto zag ik ook vanmorgen, prachtig naturel!

Het is even schrikken ja, in die zin dat Maxima onherkenbaar is. Maar ja, zonder make-up zie ik er ook echt wel ouder uit. Maar Maxima durft wel en ze ziet er wel verzorgd uit in haar gezicht. Volgens mij heeft ze wimperpermanent en ze krijgt ook regelmatig een gezichtsbehandeling, dat kun je zien. Er is geen sprake van fillers of wat dan ook zoals hier wel eens wordt beweerd.

Inderdaad… totaal anders… bijna onherkenbaar ja. Dit is dus haar ‘gewone’ look, met bril. Wat mij betreft helemaal prima, maar het laat maar weer zien hoe dik ze meestal onder de make-up zit, ook bij haar ogen.
Ze lijkt wel mascara op te hebben en een ooglijntje. En dan toch zo’n andere look.. ik kan er gewoon niet over uit.
Maar ook wel ongenadig fel licht voor op de foto en als je dan ook nog moe bent.. Pfff ik wil niet met haar ruilen.

Als je inzoomt, zie je nog gewoon oogpotlood en mascara op de ogen zitten toch? Nou ja, of niet. Who cares 😃 ik hou niet van vrouwen die zich dichtplamuren, dus deze look vind ik verrassend verfrissend. En eens met Marja, die steunkousen heb je echt niet zomaar uit! En waarom zou je 😁

Nou dames! Onherkenbaar….. ze ziet er hartstikke goed uit. Ook zonder make-up.

Girlpower! Prima en een verademing. Zeker in deze plastic fantastic insta tijd, goed voorbeeld voor velen dat zelfvertrouwen.

Wat heeft make-up nu met respect te maken?
Wat mij betreft helemaal niets, make-up is voor de sier.
Heeft niets met kennis of kunde te maken.
Wij vrouwen zouden eens wat minder voor de pronk moeten zijn en kijken naar de inhoud.

Die steunkousen heb je echt niet zomaar uit. Dan moet bij zo’n strakke broek ook de broek nog uit anders krijg je dat echt niet voorelkaar.

Ze komt net van een trap gelopen dan zit mijn broek ook wel eens wat omhoog so what.
Echt, de commentaren op deze foto’s zijn naar mijn idee volkomen onterecht en weer eens buitensporig kritisch.

Last edited 1 jaar geleden by Marja

Ik ben het zo met u eens en inderdaad die kousen gaan zo lastig aan en uit, helemaal in combinatie met een broek.

Een naturel look vind ik prima, maar dit vind ik meer een “sorry ik heb me verslapen/net uit m’n bed look”. Wel leuk om te zien hoe ze er zonder make-up uitziet, dat zie je zelden of nooit bij de royals. Maar die sokken vind ik echt niet kunnen. Ze is hoe dan ook in functie. Kleine moeite om de sokken uit te doen. Schoenen zien er ingelopen uit dus daar kan ze ook best lekker met blote voeten in. Dan had ik dan wel acceptabel en zeker begrijpelijk gevonden. En dan een lippenstiftje op en oorbellen in. Kost een minuutje. Volgende keer beter!

Heeft u deze kousen (want het zijn echt geen sokken) zelf ooit uitgetrokken in een vliegtuig? Dat gaat echt niet zo makkelijk als u denkt, daarnaast is zij inmiddels een week van huis en is de halve wereld overgevlogen, dit soort kousen zijn een must.

N’s even nagetelt, sinds Prinsjesdag heen en weer naar NY, Stockholm, Washington, nu Tanzania, maakt 41680km, meer dan de aarde rond(40075km), welliswaar BC, maar toch, geen wonder dat ze vermoeid is, menselijk!

Ja, hoor, helemaal mee eens .
Is toch een kleine moeite , en ook wat resoectvoller naar het ontvangst comité.

Hier houd ik van, waarom? Omdat dit de realiteit is. Ook Maxima voelt zich verreisd na een lange vlucht. So what? Dat hebben we toch allemaal weleens? En het ontvangstcommite maakt zich er vast niet druk om dat Maxima compressiekousen draagt. Die zien een hartelijke vermoeiende koningin en zijn al lang blij dat ze haar mogen ontmoeten. Puur natuur, niks mis mee majesteit.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ik denk dat je vermoeide koningin bedoelt? Een vermoeiende koningin is iets heel anders😉

Idd, ik bedoelde vermoeid 🙂

Helemaal mee eens, niets aan toe te voegen.

Hahaha zo zie je maar, ze is ook maar een mens. Een moe mens zo te zien, maar die glimlach maakt alles goed. Slim van haar om met dit soort vluchten compressiekousen te dragen. En dooorrrrrr, knap hoor

Heerlijk, net een gewoon mens😉. Ik heb hier geen moeite mee, het is nogal een druk programma de laatste week.

Ohhh 🫣, tja hier schrik ik toch wel van!

Ik vind dat ze voor haar werkreizen voor de VN gewoon zichzelf mag zijn, ze is niet in haar functie van koningin op stap en dan kan ze best zonder make-up verschijnen en die kousen heeft misschien niemand daar op gelet, je kijkt toch altijd naar iemands gezicht als diegene aankomt. Het pak en de bril staan haar goed, de schoenen comfortabel, de bril is handig geweest om zich nog wat in te lezen onderweg wellicht. Ik vind dat ze wel verschil mag maken in haar werklook voor de VN en haar werklook als koningin.

Naast de hierboven getoonde foto’s ook even het filmpje van aankomst bekeken.
Een vermoeide Maxima, die zonder toeters en bellen wat haar uiterlijk betreft, toont wie zij als gewoon mens is.
En dan zie ik een hartelijke vrouw die even de tijd neemt om vragen te beantwoorden en daarna belangstelling toont en spontaan reageert op het welkom voor haar.
Kijk, dáár word ik nu blij van! En wanneer het officiële programma begint, ga ik weer wat precieser opletten hoe ze eruit ziet 😉

Wel een heel ander gezicht zonder oog make-up!!! Staat haar goed en ze mag wat mij betreft wel vaker wat minder donkere oog make-up dragen. Pak ziet er voor zo’n reis ook prima uit, zo zal ongetwijfeld hondsmoe zijn van al dat reizen!!!

Haar ogen nog half dicht van de slaap?
Ik vind haar leuk zo.

Wellicht ook verrast door welkomstdans? Zij bedankte de dansers nog terwijl haar gastheer haar snel wilde doorgeleiden.

Wat ziet ze er goed uit, ook zonder make-up. Ik snap helemaal dat ze voor comfortabel gaat en dat doet ze ook nog stijlvol. De dikke lagen make-up hoeven voor mij niet zo, maar haar ogende worden altijd wel mooi geaccentueerd. Respect voor haar volle programma!

Vind hier helemaal niks stoers aan, denk dat ze gewoon heel moe is en er niet over heeft nagedacht. Uit respect naar de mensen die daar zo enthousiast staan te wachten, was een kleine aanpassing misschien wel aardig geweest. Kom haar wel eens tegen, ook zonder make up, dan is het contrast wel minder groot dan hier met de schijnwerpers, dat geeft een vertekend beeld.

Natuurlijk is daar over nagedacht, het is een officieel bezoek en dan zal er net zoals bij staatsbezoeken vantevoren een bespreking zijn met degene die haar helpen met haar garderobe etc. te plannen en hoe ze er verder geacht wordt uit te zien.

Puur natuur, prima! Niks op aan te merken! Hier nog wat foto’s van aankomst https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ffemail%2Farticle-11326729%2FQueen-Maxima-stuns-effortlessly-elegant-blazer-kicks-visit-Tanzania.html&psig=AOvVaw392NMmgddpdaSc6JRlRFA3&ust=1666174644038000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwjUj82vxun6AhWni9gFHRz4C3cQr4kDegUIARC3AQ Uit ervaring kan ik zeggen dat beetje dikkere kleding tijdens vlucht geen kwaad kan, echt warm is t normaliter niet in de cabine! Toen ik zelf nog 2x per jaar heen en weer vloog naar Bali had ik ook voor de ca 13u naar Singapore een lange broek en dik overhemd, kon dan tijdens overstap wat luchtigers(of omgekeerd)aandoen!

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Ik vind dit helemaal niks. Zonder make-up kan me niet schelen, ik vind sowieso vaak dat vrouwen enorm dichtgeplamuurd ten tonele verschijnen, alsof er iets mis is met hun eigen gezicht. Mannen zien er toch ook volkomen normaal uit zonder al die lagen troep op hun huid?
Echter het publiekelijk dragen van de compressiekousen snap ik niet. Kost twee tellen om die even te verwisselen met een pantykousje. En de schoenen vind ik vreselijk lelijk. Zoals Doro zegt, met weinig moeite had zij er veel representatiever uit kunnen zien. Wel zo netjes richting het ontvangstcomité.

zoals ik eerder vanmorgen al schreef: prima en top dat ze zonder make-up het vliegtuig uitstapt, maar de sokken had ze van mij even uit mogen trekken. Het modische oog wil ook wat.

Nee tuurlijk niet, die sokken met die malleschoenen maken het geheel juist af! Geen make-up, wel een bril die zij in het openbaar ook nooit opheeft, come on, dan ook die malle sokken en tuttige schoenen erbij hotsekideeeee, maakt het geheel af.

Geweldig toch….gewoon jezelf zijn.

Kan me nog herinneren dat er in de begintijd van Máxima een foto verscheen waarop ze haar bril droeg.
De RVD vond dat die foto niet geplaatst had mogen worden (of iets van gelijke strekking)
Ben blij dat Màxima daar anders over denkt.

Leuk om haar ook van deze kant te zien. Ze oogt moe en daar kan ik me iets bij voorstellen: van Zweden naar de VS naar Tanzania. Hoe lang kan een mens ‘aanstaan’?

Dat was iedereen blijkbaar volgens Maxima blijkt uit filmpje van Blauw Bloed. Pfff, waarom zo’n ontvangst? Doe dat lekker de volgende morgen en laat onze koningin na zo’n weerkmarathon eerst even slapen zeg. Moet er niet aan denken.

Ben er zeker voorstander van om jezelf te zijn maar hier staat een compleet welkomstcomitee voor je klaar, dan zou een beetje make-up (gewoon mascara en en een lippenstift en inderdaad de broekspijpen naar beneden trekken en iets van oorbellen in) echt geen afbreuk doen aan jezelf zijn.
Vraag me af, zal zij als laatste het vliegtuig uitkomen? De andere passagiers zijn vast al lang in de aankomsthal?

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Meestal komen vip op lijnvlucht als laatste naar buiten.

Josine, kan uw betoog volgen maar als het lichaam zwelt gedurende een lange vlucht dan verdient het ook aanbeveling om een wat ruimere pantalon te dragen. De broekspijpen zijn te smal en blijven aan de compressiekousen hangen. Als er dan toch voor smalle broekspijpen gekozen wordt , is het dan teveel gevraagd om de vastzittende pijpen wat naar beneden te halen ? staat toch zoveel verzorgder.
En … de veterschoenen van letizia in duitsland zouden mi beter staan bij het broekpak.
Er verzorgd uitzien … Het hangt soms af van zovele kleine dingen waar zelfs geen maquillage voor nodig is.

De donkere compressiekousen zijn mi geen gezicht zeker voor aankomst in een tropisch land.. Er bestaan huidkleurige compressie kniekousen waar je minder mee opvalt, ja, deze kousen werden vaak gelinkt aan oude vrouwtjes, maar vandaag dragen velen toch deze kousen bij een lange vlucht.

dit is gewoon n werkende vrouw. goed om te zien!

Ha Josine, Maxima kwam met de kersverse baby ook niet zonder make up en zonder hakken tevoorschijn🧐.

Eerlijk, ik begrijp de superlatieven niet, die zo vaak gebruikt worden als iets geschreven wordt, over Maxima.
Zó stoer, vind ik daar weer een voorbeeld van.
Gewoon leuk, dat ze helemaal zich zelf is. Beetje vreemd, dat dit iets “buitengewoons” zou zijn.

Ze ziet er zo mooi, uit. Ik geniet hier van. Gewoon zichzelf. Zou ze vaker moeten doen.

🙈