Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 04 nov 29 reacties

Zo ingewikkeld kan het maken van een koninklijke groepsfoto zijn

Je zou denken dat Letizia en Felipe wel wat ervaring hebben met een groepsfoto, maar tijdens het bezoek van de president van Paraguay had het poseermoment wel wat weg van stoelendans.

Letizia in het midden? Naar rechts? Nee, toch naar links? Het duurde even voor het kwartje viel bij het maken van de groepsfoto. Hieronder het hilarische fragment.

Dan de kleding van de dames, want daar valt ook genoeg over te vertellen. De Spaanse koningin ging namelijk gekleed in een jurk van haar dochter.

Foto: BSR/Chema Clares/Bestim

De First Lady droeg op haar beurt een robe manteau met traditioneel borduurwerk. Een prachtige keuze, als je het mij vraagt.

Foto: BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
29 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Allereerst een hartelijke verjaardag felicitatie voor Josine!
Wat een leuk filmpje is dit…..; echt komisch!
Beide dames hebben een mooie jurk aan, maar het oogt voor mij toch een beetje steriel….
Ik kan er niet goed de vinger opleggen waar dat nu in zit. De kleur, het borduursel en de kanten randjes….eigenlijk weinig op aan te merken en toch…?!
Laat ik het er op houden dat dit een van mij niet te omschrijven gevoel is en de dames er netjes uit zien.

Ik moet nog het meest om Felipe’s reactie lachen, hij lijkt gelijk van slag, net als bij een eerdere ‘verwarring’. Een jaar of 5 terug wilde Letitia niet een stoel opschuiven waardoor Felipe bijna dreinend als een klein kind óm de tafel heen liep om aan de andere zijde plaats te nemen naar haar, hi-la-risch. 😂

De jurk komt volgens mij uit de kast van Letitia, Sofia leende het van haar, ik vond de jurk eerder iets te ruim voor Sofia (schoudernaad zit iets te laag en mouwen zijn net te lang), bij Letitia is de pasvorm perfect, spot on.

Last edited 1 jaar geleden by MaartjeV

Er was een video waar het duidelijker op te zien is (werd vanaf een andere kant gefilmd waardoor je hun gezichtsuitdrukkingen beter kon zien) maar ik zag dat deze is verwijderd op YT maar hier staat het ook op, het is gelijk aan het begin: https://youtu.be/Uo8-lu0nqSE

(was geen restaurant zoals ik dacht 😬)

Ze zijn volgens mij (correct me if I’m wrong) het enige Europese koningspaar dat we regelmatig openlijk verhit zien discussiëren, vaak omdat Letizia zich niet altijd (helemaal) aan het protocol houdt. Tijdens een bezoek aan Mexico in 2015, terwijl Felipe aandachtig luistert naar hetgeen verteld wordt, dwaalt Letizia af naar de boekenkasten die zij uitgebreid bekijkt (op zich logisch, ze koopt veel boeken en leest ze graag) en pakt er af en toe een boek uit om te bekijken, dat was niet de bedoeling (kostbare oude boeken), en Felipe doet zijn best om haar daar weg te lokken nadat hij er op geattendeerd wordt…. (video: https://news.yahoo.com/el-video-del-extra%C3%B1o-comportamiento-de-la-reina-193338398.html )).

Haha wat een grappig filmpje. Hier zien we meteen waarom Máxima zich nooit maar dan ook nooit een boblijn moet laten aanmeten.

Wat een leuke filmpjes, haha, heel herkenbaar toch net een ‘gewone mensen’….

Ik zal ‘m even opzoeken als ik weer thuis ben.

Zag net een foto voorbijkomen van t koninklijk gezin. Wat ziet prinses Amalia er leuk uit in haar groene broekpak!

Grappig wie waar moet staan, kun je zien hoe snel verwarring ontstaat 🙂 🙂 ben ik de enige die deze jurk bij Letizia niet mooi vind? Te veel nachtpon imago. Dat komt waarschijnlijk dat ik effen witte jurken niet mooi vind. Ik mis een kleurtje. Ook de jurk van de First Lady vind ik niet geweldig.

Het witte jurkje passen zowel moeder letizia als haar dochter maar zo spierwit …. moet ik aan mijn communiejurk van langgeleden denken … verkies de jurk van de first lady van paraguay met het borduurwerk.

Wat een hilarisch filmpje!
ik kan trouwens geen wijzigingen meer doen in mijn reacties. Is er iets mis met de website?

Ik heb dat een paar dagen geleden al gemeld aan Josine, en ik zie nu meer mensen die dat zeggen.
Eerst dacht ik nog even dat ik op de verkeerde plek zocht naar dat bewerkingsding, maar nee dus. Ik hoop dat dat opgelost wordt.

In het beheerdersgedeelte waarin wij bloggen en modereren is ook iets veranderd, was voor mij gisteren ook even zoeken. Als ik op het icoontje ernaast probeer te klikken lukt het ook niet.
Josine is vandaag jarig, dus het kan zijn dat ze op dit moment even niet al te veel reageert. Ik heb het met haar besproken, ze heeft het gezien en komt er vast nog wel op terug. Dank voor jullie reacties.

Petra, gelukwensen aan josine and ” many happy returns of the day”!!! Vind die uitdrukking zooo mooi.
Straks mag josine aanwezig zijn op de fotosessie.. de dag kan al niet meer stuk ..
Het “wieltje” bewerken doet het bij mij ook niet maar dat zal wel in orde komen …

Ook vanaf Bali een hele fijne verjaardag toegewenst!

Van harte gefeliciteerd, Josine! Ik wens je een fijene dag toe.

Wat zien beide dames er fantastisch uit. En heel leuk dat het nu niet is de dochter die iets van haar moeder aanheeft, maar anders om.

zo slank zijn als je dochter!

De jurk staat haar wel, maar om een jurk van je puberdochter aan te trekken 😏
Het borduursel onderaan de jurk deed me direct aan Spanje denken.
Maar inderdaad iets voor een jurkje voor een meisje van een jaar of 10.

Ik denk eerder dat het andersom is, dat dochter de jurk eerst van mama geleend heeft.

Ha dat dacht ik ook gelijk

Ik vind de witte jurk zowel bij moeder als dochter mooi staan. De jurk van de First Lady, mooi model, lengte, de opengewerkte randjes zijn ook mooi, ik vind alleen het borduursel meer iets voor een kinderjurkje.

Ik vind in dit geval de jurk Letizia beter staan dan haar dochter

Hi hi, inderdaad lachwekkend. Het is toch heel simpel: staatshoofden altijd in het midden, partners er naast – bij voorkeur gemengd (partner van de een bij het staatshoofd van de ander).
De witte jurk staat Letizia goed, maar ik vind het toch wel wat vreemd om dezelfde kleding te dragen als je tienerdochter. Het betekent toch dat je of heel jeugdig gekleed gaat, of je dochter heel ouwelijk…
Het model van de jurk van de first lady vind ik mooi, en borduurwerk op zich ook – maar dit borduurwerk wel erg kinderlijk. Ook met beige schoenen niet goed gecombineerd.

Inderdaad grappig. En ik vraag me af of ze nu wel goed staan, of dat ze het maar zo gelaten hebben haha.